Verkkoasiointi

Kanavan tapahtumakalenteri

Palvelun kieli
Suomi
Alue
Rovaniemi

Valitse Rovaniemen kaupungin tapahtumakalenterista Kanava-kategoria ja syötä tapahtuman tiedot niin ne heijastuvat pimeän aikaan Sampokeskuksen seinälle. Tapahtumasi tulevat siis näkyviin sekä tapahtumakalenteriin että Kanava-seinälle moderaattorin hyväksynnän jälkeen.

Verkkoasiointi

https://tapahtumat.rovaniemi.fi

Verkkoasiointi vaatii tunnistautumisen.

Liittyvät palvelut

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 3.5.2021

  Tehdään yhdessä Rovaniemen kulttuuriohjelmasta totta – kerro ideasi ja tule mukaan yhteistyöhön!

  Rovaniemen ensimmäinen kulttuuriohjelma hyväksyttiin kaupunginhallituksessa huhtikuun alussa. Nyt etsimme ideoita ja tekijöitä toteuttamaan ohjelman innostamia tekoja vuoden 2021 aikana yhteistyössä kaupungin kulttuuritoimiston kanssa.

 • 23.4.2021

  Kansallista veteraanipäivää 27.4. vietetään juhlallisesti etänä

  Rovaniemen juhlaa voi seurata verkkolähetyksenä Rovaniemen kaupungin Facebookin ja Youtuben kautta 27.4. klo 13. Perinteisiä seppeltenlaskuja ei järjestetä tänä vuonna yleisötilaisuuksina. Rovaniemen kirkon juhlapäivän jumalanpalvelusta voi seurata virtuaalikirkon kautta.

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).

Liittyvät sivut