Kesätekemistä lapsille ja nuorille

Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut järjestää 5.6.-2.8.2024 lapsille ja nuorille kesätoimintaa, joka on leirejä lukuun ottamatta maksutonta. Suurin osa toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen osallistumispaikkojen rajoitetun määrän vuoksi.

Lisätiedot, toimintakuvaukset ja ilmoittautuminen
Suomen mallin harrastusryhmät tarjoavat lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa

Harrastamisen Suomen malli

Suomen mallin harrastusryhmät tarjoavat lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteydessä omalla koululla. Toiminnan tavoitteena on tarjota jokaiselle koululaiselle mieluinen, maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Tutustu harrastetarjontaan!

Kiusaamisen vastainen #meilläpuututaan -kampanja haastaa puuttumaan lasten ja nuoren kiusaamiseen

Rovaniemen kaupungin nuorisovaltuusto on käynnistänyt Rovaniemen kaupungissa lasten ja nuorten kiusaamisen vastaisen #meilläpuututaan -kampanjan. Kampanja haastaa kaikki kaupunkilaiset puuttumaan yhdessä lasten ja nuorten kiusaamiseen. Syyskuussa 2021 alkaneen kampanjan aikana lisätään kaupunkilaisten tietoutta kiusaamisesta ja kerrotaan, miten kiusaamiseen voi puuttua.

Lue lisää kiusaamisen vastaisesta #meilläpuututaan -kampanjasta

Vapaa-ajan palveluiden avustukset mahdollistavat monipuolista toimintaa kylillä ja keskustassa

Rovaniemen kaupunki myöntää vuosittain vapaa-ajan palveluiden avustuksia järjestöille ja muille toimijoille. Avustuksilla järjestetään mm. tapahtumia ja kurssitoimintaa sekä tuetaan nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Lue lisää vapaa-ajan palveluiden avustuksista