Apua rakentajalle

 

Miten saat rakennusluvan?

Etenkin isoissa rakennushankkeissa kannattaa olla jo etukäteen yhteydessä Rovaniemen kaupungin rakennustarkastajaan. Rakennusvalvonta auttaa mielellään suunnitelmien läpikäymisessä jo ennen varsinaista lupaprosessia. Rakennusvalvonnan yhteystiedot löydät täältä.

Lupia voit hakea  rakennusvalvonnan sähköisen asioinnin kautta. Lupaa voit hakea muun muassa uudisrakentamiseen, laajennukseen, muutokseen ja purkuun.

 

Vesi, sähkö, lämpö, valokuitulaajakaista sekä asennuspalvelut

Napapiirin Energia ja Vesi Oy palvelee sinua vesi-, sähkö-, lämpö- ja valokuituliittymissä. Asennuspalvelumme tuovat säästöä ja helppoutta tarjoamalla esimerkiksi tonttijohdot ja kaapeloinnit yhteisasennuksena. Valokuituliittymän hankkija saa Napapiirin Kuituverkko Oy:n kautta myös päätelaitteet, nettiyhteydet ja viihdepalvelut.

Napapiirin Energia ja Vesi Oy on mukana sähköisen liikenteen kehittämisessä Pohjois-Suomessa. Meiltä saat nykyaikaiset sähköautojen latausasemat liikekiinteistöllesi, taloyhtiöllesi tai omakotitalollesi.

Asiakaspalvelumme neuvoo ja auttaa numerossa 016 331 6500 (klo 9–15). Sähköpostilla saat meihin yhteyden osoitteella asiakaspalvelu@neve.fi

Lisätietoa palveluistamme

www.neve.fi

NEVE_Web01.jpg