Havainnekuva ilmasta käsin Kruunu & Laavu -suunnitelman mukaisesta Sairaalanniemestä. Havainnekuva ilmasta käsin Kruunu & Laavu -suunnitelman mukaisesta Sairaalanniemestä.
Sairaalanniemestä halutaan kehittää viihtyisä asuinalue

Rovaniemen kaupunki haluaa kehittää Sairaalanniemen aluetta. Kaavamuutoksen tavoitteena on luoda Sairaalanniemeen puitteet viihtyisälle asuinalueelle sekä kehittää rantareitin ja siihen liittyvän viheralueen virkistysarvoa kaikille kaupunkilaisille.

Lue lisää Sairaalanniemestä
Toimintaohjeita ja tietoa koronatilanteesta

Miten minun pitää toimia, jos epäilen koronavirustartuntaa? Mitkä kaupungin palvelut ovat toiminnassa poikkeusoloista huolimatta? Vastaukset näihin ja moniin muihin koronaan liittyviin kysymyksiin löydät täältä.

Lue lisää koronaviruksesta
Katu- ja verkostotyöt 2020

Tälle sivulle on koottu kaikki Rovaniemen kaupungin sekä Neven ja sen tytäryhtiöiden kaudella 2020 tehtävät katu- ja verkostotyöt.

Lue lisää katu- ja verkostotöistä
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa AnsalaKaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansala
Kaupungin sijoitustoiminta selvitetään perinpohjaisesti

Rovaniemen kaupungin sijoituksissa riskienhallintaan ei ole osattu kiinnittää riittävästi huomiota. Kaupunginhallitus varmistaa, että jatkossa asia on kunnossa, kirjoittaa Rovaniemen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansala.

Lue Liisa Ansalan blogiteksti
Edellinen 1 2 3 ... 5 6 7Seuraava
Rovaniemi sosiaalisessa mediassa
21.01.2021
Lämmin kiitos koronarokotteeseen myönteisesti suhtautuville kuntalaisille! Aktiivisen ajanvarauksen myötä kaupungintalon rokotuspisteen rokotusajat ovat täyttyneet. Ilmoitamme heti kun uusia aikoja on jälleen varattavissa.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
20.01.2021
Tänään aamupäivällä Rovaniemen kaupungin sähköisessä koronarokotusten ajanvarauksessa oli ongelmia ja ajanvarauspuhelin ruuhkautui. Häiriöt on saatu jo korjattua, mutta kansalaisilta toivotaan malttia oman rokotusvuoronsa odottamiseen. Lue miten rokotusvuorot etenevät!
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
19.01.2021
Onko sinulla tapahtuma mistä haluat kertoa muillekin? Lisää se Rovaniemen kaupungin tapahtumakalenteriin ja saa näkyvyyttä! Kaupungin tapahtumakalenteri on avoin kaikille tapahtumajärjestäjille. Klikkaa ja tutustu! https://tapahtumat.rovaniemi.fi/fi-FI
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
19.01.2021
Koronarokotteiden antaminen laajenee Rovaniemellä. Nyt yli 80-vuotiaat, jotka eivät ole ikäihmisten palveluiden piirissä, voivat varata ajan rokotukseen! Lue tarkemmat ohjeet verkkosivuiltamme. Toivomme edelleen kaikilta malttia oman rokotusvuoron odottamisessa. Nyt meidän on tärkeää taata rokotteen riittävyys suurimmassa sairastumisvaarassa oleville riskiryhmille. Auta siis ikääntynyttä läheistäsi varaamaan aika rokotukseen, mutta odota vielä omaa vuoroasi. Kaikki halukkaat tulevat saamaan rokotteen vuorollaan. Tiedotamme jatkuvasti rokotustilanteen etenemisestä.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
19.01.2021
Nuorten harrastetuki haettavana nyt! Hakuaika päättyy 26.2.2021 klo 16.00.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
18.01.2021
Rovaniemen kaupungin järjestämässä paikallisliikenteessä, Linkkarissa, on ollut maksuton matkustusoikeus kokeiluna henkilöillä, joilla on vammaispalvelu- tai sosiaalihuoltolain perusteella Rovaniemen kaupungin tekemä myönteinen kuljetuspäätös. Kokeilu alkoi vuoden 2020 alussa. Koronatilanteen vuoksi maaliskuun puolen välin jälkeen matkustaminen väheni ratkaisevasti. Kokeilu jatkuu 31.12.2021 saakka kattavampien seurantatulosten saamiseksi kokeilun vaikutuksista.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
16.01.2021
Paukkupakkasten hellittäessä tekee jo kovasti mieli ulkoilemaan. Tässä olisi yksi vaihtoehto, Ounasvaaran valaistu talvikävelyreitti. Joko sinä olet ehtinyt käymään? Entä onko sinulla tiedossa jokin muu mukava paikka talviulkoiluun jota voisit suositella muillekkin?
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
15.01.2021
Rovaniemi - Arctic capital
15.01.2021
Rovaniemen sininen brändimaski on valmis! Pestävän, kankaisen R-maskin voit ostaa Rinteenkulman Osviitasta hintaan 4 euroa. Ole nopea - maskeja on rajoitettu määrä. https://brand.rovaniemi.fi/
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
15.01.2021
Lämpimät onnittelut Merja Tervolle ritarimerkistä! Tervoa arvostetaan laajalti erityisesti kasvatusalan osaajana ja kehittäjänä, pedagogina sekä kulttuurialan vaikuttajana, jolla erittäin hyvät alueelliset, kansalliset ja kansainväliset yhteistoimintaverkostot. Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
Näytä lisää