Lippalakkipäinen nainen maalaa taideteosta.  Lippalakkipäinen nainen maalaa taideteosta.
Suomen toimivimmassa kulttuuriekosysteemissä jokainen tukee toistaan ja kaikenlainen kulttuuri on arvokasta

Uusi kulttuuriohjelma antaa yhteisen suunnan sille, miten Rovaniemi esittäytyy kulttuurikaupunkina ja miten kulttuuria tuotetaan tulevaisuudessa. Ohjelma koskettaa jokaista rovaniemeläistä.

Kaksi nuorta naista kävelee juoksuradalla.Kaksi nuorta naista kävelee juoksuradalla.
Mikä sinua liikuttaa? – Vastaa kyselyyn ja osallistu uuden liikuntaohjelman valmisteluun

Rovaniemen kaupunki on uudistamassa liikunta- ja urheilupoliittista ohjelmaa, jossa mm. linjataan liikuntapalveluiden toteuttamisesta tulevaisuudessa. Kaikenikäisten rovaniemeläisten toivotaan osallistuvan ohjelman valmistelutyöhön.

Nyt tehdään yhdessä historiaa: MM-ralli ensimmäistä kertaa Rovaniemelle

Rovaniemellä järjestetään 26.-28.2. ensimmäistä kertaa MM-rallin osakilpailu Arctic Rally Finland. Tapahtuma tavoittaa miljoonat televisionkatsoja ympäri maailman. Paikan päälle odotetaan noin 3000 henkilön kisaorganisaatiota. Kisat käydään ilman yleisöä.

Nuoret kuvassa.Nuoret kuvassa.
Vapaa-ajan palveluiden avustukset mahdollistavat monipuolista toimintaa kylillä ja keskustassa

Rovaniemen kaupunki myöntää vuosittain vapaa-ajan palveluiden avustuksia järjestöille ja muille toimijoille. Avustuksilla järjestetään mm. tapahtumia ja kurssitoimintaa sekä tuetaan nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Edellinen 1 2 3 ... 8 9 10Seuraava
Rovaniemi sosiaalisessa mediassa
22.04.2021
Sivistyslautakunta päätti juuri kokouksessaan, että Nivavaaran koulu säilytetään, ja sen läheisyyteen rakennetaan erillinen uudisrakennus. Nivavaara-Napapiiri-Syväsenvaaran yhtenäiskouluun tulee yli tuhat oppilasta, jos se aloittaa toimintansa vuonna 2024.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
22.04.2021
Sivistyslautakunta päätti juuri kokouksessaan, että Nivavaaran koulu säilytetään, ja sen läheisyyteen rakennetaan erillinen uudisrakennus. Nivavaara-Napapiiri-Syväsenvaaran yhtenäiskouluun tulee yli tuhat oppilasta, jos se aloittaa toimintansa vuonna 2024. https://t.co/m69xXnvALt
Rovaniemen kaupunki
22.04.2021
Kiitos kaikille koronaliven seuraajille. Jos et ehtinyt päivällä linjoille, voit katsoa tilaisuuden osoitteessa https://t.co/3J7B4cbSg7. Saat tietoa mm. rokotusjärjestyksestä. #koronarokote #koronafi
Rovaniemen kaupunki
22.04.2021
Kiitos kaikille koronaliven seuraajille! Jos et ehtinyt päivällä linjoille, voit katsoa tilaisuuden kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.rovaniemi.fi/koronalive (lähetys alkaa kohdasta 3 min 20 sek). Saat ajankohtaista tietoa mm. rokotusjärjestyksestä ja AstraZenecan rokotteesta.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
22.04.2021
Kiitos kaikille koronaliven seuraajille! Jos et ehtinyt päivällä linjoille, voit katsoa tilaisuuden kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.rovaniemi.fi/koronalive (lähetys alkaa kohdasta 3 min 20 sek). Saat ajankohtaista tietoa mm. rokotusjärjestyksestä ja AstraZenecan rokotteesta. Kiitos myös koko koronalivetiimille - mukana oli ensimmäistä kertaa myös kaksi viittomakielen tulkkia!
cityofrovaniemi
22.04.2021
Lapin keskussairaalan mittavasta laajennuksesta on valmiina jo noin kolmannes. Lue millainen moderni sairaalakokonaisuus otetaan Rovaniemellä käyttöön maaliskuun 2022 ja kevään 2023 välillä.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
22.04.2021
Koronalivetiimi valmiina vastaamaan rovaniemeläisten esittämiin kysymyksiin koronarokotuksista! Hyppää linjoille klo 13: https://t.co/I4RMjU1knd tai katso tallenne jälkeenpäin.
Rovaniemen kaupunki
22.04.2021
Askarruttavatko koronarokotukset? Hyppää linjoille klo 13 Rovaniemen kaupungin koronaliveen kuulemaan ajankohtaista tietoa rokotuksista! Vastaamme rovaniemeläisten etukäteen lähettämiin kysymyksiin mm. rokotusjärjestyksestä, -aikataulusta ja AstraZeneca-rokotteesta. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lapin Kansan kanssa, ja se on katsottavissa osoitteissa: ▶️ rovaniemi.fi/koronalive ▶️ lapinkansa.fi/live Tilaisuus tulkataan viittomakielelle.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
21.04.2021
Vuosi 2020 oli Napapiirin Energia ja Vesi Oy:lle haastava, mutta kokonaisuudessaan onnistunut. Normaalia lämpimämpi vuosi ja sähkön alhainen pörssihinta söivät tulosta. Toiminnan tehostamisen myötä tilikauden tulos nousi tyydyttävälle tasolle. Toiminnalliset tavoitteet toteutuivat hyvin. Myös pitkän aikavälin tavoite kohti uusiutuvaa energiantuotantoa ja vahvempaa kiertotaloutta on selvä. Lue lisää oheisesta uutisesta, josta löydät myös linkin sähköiseen vuosikertomukseen: https://www.rovaniemi.fi/news/Nevella-haastava-mutta-onnistunut-vuosi-2020/34981/eba54031-9518-4701-9265-350d063a1db3
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
21.04.2021
Rovaniemellä rokotusaikoja voivat nyt varata 16-vuotiaat riskiryhmään 1 kuuluvat ja 55-vuotiaat riskiryhmään 2 kuuluvat. Riskiryhmiin kuulumattomista vuorossa ovat 68 vuotta täyttäneet. #rovaniemi #koronarokote https://t.co/BapZ55ZMFz
Rovaniemen kaupunki
Näytä lisää