Alueelliset palvelut

Keskeisin toimintamuoto rovaniemeläisessä nuorisotyössä on alueellinen nuorisotyö. Toiminnan perustana on nuorisotilaverkosto, jonka kautta pystymme tarjoamaan tasapuolisia palveluita ympäri Rovaniemeä. Nuorisotiloilla nuori toimii yhdessä toisten nuorten ja aikuisten ohjaajien kanssa.

Rovaniemellä nuorisotiloja on 7 eri alueella, Nivavaarassa, Ounasvaaralla, Korkalovaarassa, Ylikylässä sekä kylien alueella Muurolassa ja Vanttauskoskella sekä Sinetässä. Nuorisotila on oman alueensa nuorisotyönkeskus, jossa toimintaa järjestetään viitenä päivänä viikossa painottuen perjantaille ja lauantaille. Toiminta on suunnattu kaikille 13-20-vuotiaille nuorille.

Nuorisotila on paikka, jossa voit tehdä itsellesi tärkeitä asioita yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien ja muiden nuorten kanssa. Nuorisotilan toiminta koostuu avoimesta toiminnasta, pienryhmistä, kansainvälisestä toiminnasta, tiedotuksesta, , neuvonnasta, tapahtumista, viikonloppuleireistä ja -retkistä. Toiminnan lisäksi tarjolla on harrastevälineitä, jotta aika ei varmasti käy pitkäksi.

Päivitetty 1.9.2017

Yhteystiedot
Nimi: Savela Rauno
Nimike: Nuorisotoiminnan koordinaattori
Puhelin: 0163228612
Matkapuhelin: 0405511361
Tehtävä: alueellinen nuorisotyö, osallisuustoiminta ja koulunuorisotyö, loma-ajantoiminta
Nuorisotilat Somessa
Putiikki auki, nyt iltapäiväkahville 😋
Pop-up café Ylläri auki klo 20 asti 🍰🍪🍮🍵

Instagram-kuva käyttäjältä _yllari_

Putiikki auki, nyt iltapäiväkahville 😋 Pop-up café Ylläri auki klo 20 asti 🍰🍪🍮🍵

Instagram-kuva käyttäjältä _yllari_

Huomenna herkutallaan pop-up kahvilassa, tervetuloa! Palan painikkeena kahvia, teetä ja vaahtokarkkikaakaota 😋 Kertynyt tuotto menee kävijöiden valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle 💸😍 #suumakiaksi #hyväkiertämään #nuorisotyö #roikaupunki #cityofRovaniemi

Instagram-kuva käyttäjältä _yllari_

Armotonta menoa, soijaa pukkaa! Mukaan taistoon Rovaniemen boffaajat ry:n riveissä, katso lisätiedot www.bofferoi.com. Treenit Mondella keskiviikkoisin klo 16-18, sunnuntaisin klo 19-21! #hikipäässä #bofferoi #boffaus #nuorisotyö #Rovaniemi #cityofRovaniemi #roikaupunki