Ajankohtaista syksyn 2019 toimintaan

Rovaniemen nuorisopalveluiden nuorisotilat ovat avanneet ovensa syksyn 2019 toimintaan. Nuorisotiloja löydät 6 eri alueelta: Ylikylässä Yllärin nuorisotila, Napapiirilla Napparin nuorisotila, Ounasvaaralla Ounarin nuorisotila sekä kolmella kylien alueella: Muurolassa Murkku, Vanttauksella Vantus sekä Sinetässä Zillarin nuorisotila.

Nuorisotilat ovat avoinna pääsääntöisesti tiistaista torstaihin klo: 16.00-20.00 ja perjantaisin ja lauantaisin klo: 14.00-22.00. 

Nuorisotilojen ajankohtaisista toiminnoista löydät lisää tilojen omilta sivuilta sekä sosiaalisesta mediasta.

Päivitetty 13.8. 2019

Alueelliset palvelut

Keskeisin toimintamuoto rovaniemeläisessä nuorisotyössä on alueellinen nuorisotyö. Toiminnan perustana on nuorisotilaverkosto, jonka kautta pystymme tarjoamaan tasapuolisia palveluita ympäri Rovaniemeä. Nuorisotiloilla nuori toimii yhdessä toisten nuorten ja aikuisten ohjaajien kanssa.

Rovaniemellä nuorisotiloja on 6 eri alueella, Nivavaarassa, Ounasvaaralla, Ylikylässä sekä kylien alueella Muurolassa ja Vanttauskoskella sekä Sinetässä. Nuorisotila on oman alueensa nuorisotyönkeskus, jossa toimintaa järjestetään viitenä päivänä viikossa painottuen perjantaille ja lauantaille. Toiminta on suunnattu kaikille 13-20-vuotiaille nuorille.

Nuorisotila on paikka, jossa voit tehdä itsellesi tärkeitä asioita yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien ja muiden nuorten kanssa. Nuorisotilan toiminta koostuu avoimesta toiminnasta, pienryhmistä, kansainvälisestä toiminnasta, tiedotuksesta, , neuvonnasta, tapahtumista, viikonloppuleireistä ja -retkistä. Toiminnan lisäksi tarjolla on harrastevälineitä, jotta aika ei varmasti käy pitkäksi.

Päivitetty 13.8.2017

Yhteystiedot

Savela Rauno

Sähköposti: rauno.savela@rovaniemi.fi
Puhelin: 0163228612
Matkapuhelin: 0405511361
Nimike: Nuorisotoiminnan koordinaattori
Tehtävä: alueellinen nuorisotyö, osallisuustoiminta ja koulunuorisotyö, loma-ajantoiminta
Yksikkö: Nuorisopalvelut
Osoite: Nuorisokeskus Monde, Pohjolankatu 6, 96101 Rovaniemi
Vastuualueet: alueellinen nuorisotyö, koulunuorisotyö, nuorten osallisuus
Nuorisotilat Somessa