Monde On Air tuo paikallisten artistien esitykset kotiisi

Monde On Air on Rovaniemen kaupungin nuoriso- ja kulttuuripalveluiden yhdessä tuottama palvelu, joka tarjoaa paikallisten artisiten ja kulttuuriosaajien esityksiä kaikenikäisille kuntalaisille livestriimattuna Facebookin ja Youtuben välityksellä. Livelähetyksillä pyritään tukemaan haastavassa tilanteessa olevia paikallisia toimijoita tarjoamalla töitä ja esiintymismahdollisuuksia.

Lähetyksiä tehdään viikoittain 1.4. alkaen toukokuun loppuun saakka ja niiden toivotaan tavoittavan koko Rovaniemen alueen. Digitaalisuus mahdollistaa rovaniemeläisen kulttuuritarjonnan leviämisen myös yli kuntien ja maiden rajojen. Streamauksia tehdään myös paikallisiin palvelutaloihin, päiväkoteihin ja kouluille, sekä etäopetuksessa hyödynnettäväksi. Livestriimauksissa on mahdollista vuorovaikutus chatin kautta, ja katsojien toivotaankin osallistuvan lähettämälläkommentteja ja kysymyksiä.

Ohjelmistossa nähdään kevään aikana mm. runoutta, teatteria, stand-upia, kirjallisuutta, musiikkia ja musiikillisia luentoja. Striimaus mahdollistaa myös nuorisopalveluiden Rock Academy-hankkeen toiminnan jatkuvuuden, kun useat rovaniemeläiset nuorten yhtyeet pääsevät nousemaan lavalle.

Monde On Air aikataulu

Keskiviikko

Klo 10 Ohjelmaa lapsille
Klo 13 Ohjelmaa ikäihmisille
Klo 19 Ohjelmaa kaikenikäisille / nuorille / aikuisille

Lauantai

Vuoroviikoin klo 19
Nuorisopalveluiden bändi-ilta
Kulttuuripalveluiden kulttuuri-ilta

Lähetykset näkyvät Facebookissa ja Youtubessa

Monde On Air Facebookissa: https://www.facebook.com/MondeOnAir
Monde On Air Youtubessa: https://www.youtube.com/channel/UCqIr2cEeIFJyyyIVWhyc-bA 

Päivitetty: 31.3.2020

Kulttuurinen nuorisotyö

Kulttuurisella nuorisotyöllä tuetaan nuorten identiteettiä ja vahvistetaan elämänhallintaa kulttuuriharrastusten ja miellekkään ja monipuolisen kulttuurisen toiminnan avulla. Kulttuurinen nuorisotyö yhdistää nuorisokulttuurit, taiteen ja nuorten omaehtoisen toiminnan.

Kulttuurinen nuorisotyö tarjoaa nuorille mahdollisuuden omaehtoisen, nuorista lähtevän toiminnan toiminnan toteuttamiseen.  Toimintaa toteutetaan alueellisessa nuorisotyössä, nuorisokeskus Mondella sekä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Kulttuurisen nuorisotyön toimintamuotoja ovat:

- Nuorille suunnatut  tapahtumat

- Pelitoiminta

- Ryhmätoiminta

- Koulutukset ja kurssit 

- Nuorten omaehtoiset toimintaryhmät

- Harrastustoiminta

- Nuorisoliikuntakulttuuri

Kulttuurisen nuorisotyön tapahtumista ja toiminnoista ilmoitetaan nutin nettisivuilla ajankohtaisissa toiminnoissa sekä tapahtumakalenterissa etusivulla. 

Päivitetty 24.1.2020

Yhteystiedot
Nimi: Tapio Henrietta
Nimike: Nuorisotoiminnan koordinaattori
Puhelin: 0163228611
Matkapuhelin: 0407167693
Tehtävä: kulttuurinen nuorisotyö, kansainvälinen nuorisotyö, kehittämishankkeet, järjestöyhteistyö
Arkisin kello 8-16