UNELMIEN KESÄDUUNI -kilpailu

Unelmien kesäduuni 2019 -kilpailuun tuli nuorilta 10 hienoa kesäduuni-ideaa! Kilpailun voitti Niklas Iivari, joka pääsi ideansa myötä kesätöihin Rovaniemen Ohjaamolle!

"Kesätyöideani syntyi siitä, että olen valokuvannut pitkään ja se on minusta mukavaa. Osallistuin kilpailuun videolla, jonka tein valokuvistani. Valokuvien yhteydessä kerroin itsestäni ja mitä haluaisin kesätyössäni tehdä.

Kesäduuni-ideani myötä sain kesätyöpaikan Ohjaamosta, jossa tein kaikenlaista, kuten otin valokuvia Ohjaamolle sekä kaupungin viestintää varten ja kuvasin toisten kesätyöntekijöiden kanssa videon "Miten löydät Rovaniemen Ohjaamon?" (video katsottavissa TÄSTÄ!)

Vinkkinä Unelmien kesäduuni- kilpailuun osallistumiseen:
Kannattaa käyttää hakemuksen tekemiseen aikaa ja vaivaa. Kannattaa ideoida sellaisia asioita, joita haluaisit tehdä ja mistä tykkäät."

Silta.jpeg

Lehti.jpeg
Kuvat: Niklas Iivari
viiva.png
Vuonna 2019 Unelmien kesäduuni-kilpailussa 2002 tai 2003 syntyneet nuoret saivat ideoida itselleen unelmien kesäduunin!

”Kilpailussa voit suunnitella yksin tai maksimissaan kolmen hengen ryhmässä, millaisen työpaikan kaupunki voisi tarjota sinulle/teille kesäksi 2019!
Kuvaile ehdotustasi joko tekstinä, kuvina, piirustuksena, sarjakuvana, videona, äänenä, musiikkina tai näiden yhdistelmänä.
Kuvauksesta on käytävä ilmi
MIKÄ olisi työnimikkeesi/työnimikkeenne?
MILLAISIA työtehtävät olisi?
MIKSI juuri sinut/teidät tulisi palkata tekemään tätä työtä?
MITEN työnantaja hyötyisi tällaisen työn tekemisestä?"

LISÄTIETOA KESÄTYÖASIOIHIN LIITTYEN:
kesätyökoordinaattori p. 040 173 4155, kesatyot@rovaniemi.fiviiva.png

 

 

 

Kesätyökilpailu 2019 – Kopio (1).png