Ohjaamon viikkokalenteri - syksy 2019

Ohjaamosta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta - työhön, koulutukseen, arkeen ja elämään MA-PE KLO 10-16!

OHJAAMON VIIKKOKALENTERI.png

Ajankohtaista Ohjaamossa

MIKÄ IHMEEN DUUNAAMO?

DUUNAAMO.png

Keskiviikkoisin Ohjaamon DUUNAAMOSSA haetaan töitä, tutustutaan työnantajiin sekä erilaisiin koulutus- ja valmennusmahdollisuuksiin. Teemat vaihtuvat viikottain.

Duunitreffeillä pääset tapaamaan työnantajan henkilökohtaisesti ja tekemään vaikutuksen jo suoraan paikan päällä työhaastattelussa! Rekrytointitilaisuuksissa taas on mukana useita työnantajia esittelemässä toimintaansa. Näihin tilaisuuksiin kannattaa tulla avoimin ja rohkein mielin hurmaamaan työnantaja ja jättää vaikka CV kiinnostaville työnantajille!

 

DUUNAAMON TULEVIA TAPAHTUMIA: 

Ke 11.12.2019 klo 13-16
"Olisiko tässä mitään ideaa?"

Oletko pyöritellyt mielessäsi yritysideaa? Tule kehittelemään ideaasi yhdessä Rovaniemen Kehityksen yritysasiantuntijan kanssa. 

viiva.png

KORTTIKOULUTUKSET

Ohjaamo järjestää korttikoulutuksia 15-29 -vuotiaille nuorille yhdessä Rovaniemen työllisyyspalveluiden kanssa. 

Syksyn 2019 korttikoulutukset ovat päättyneet. Seuraavat korttikoulutukset järjestetään kevätkaudella 2020. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin. 

Korttikoulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti te-toimiston asiakkaana oleville työttömille työnhakijoille, joka otetaan huomioon koulutuspaikkojen täyttämisjärjestyksessä. KOULUTUS ON MAKSUTON! 

Huomioithan, että ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Lisätietoa korttikoulutuksista sekä muista ajankohtaisista tapahtumista saat Ohjaamosta p. 040 772 9236! Seuraa myös tiedotuksiamme Facebookissa.

viiva.png

MUUTA  

Ke 11.12.2019 klo 13 - 15
"Opiskelupolkuja maahanmuuttajille"

Ohjaamolla infoa 15-30-vuotiaille maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista. Rovala-opistolta Johanna tulee kertomaan opiskeluvaihtoehdoista ja kuinka koulutuksiin hakeudutaan!

viiva.png