Tyttöjen-Talo-Rovaniemi.jpg
Nuorisotilat-banneri.jpg
Katutaso-banneri.jpg
Nuorisotilat

Nuorisotilat

Rovaniemellä nuorisotiloja on 7 eri alueella, Nivavaarassa, Ounasvaaralla, Korkalovaarassa (toistaiseksi suljettu), Ylikylässä sekä kylien alueella Muurolassa ja Vanttauskoskella sekä Sinetässä. Nuorisotila on oman alueensa nuorisotyönkeskus, jossa toimintaa järjestetään viitenä päivänä viikossa painottuen perjantaille ja lauantaille. Toiminta on suunnattu kaikille 13-20-vuotiaille nuorille. Tietoa nuorisotilojen toiminnasta tietoja löydät alueellisten nuorisopalveluiden sivuilta > http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Nuorisopalvelut/Alueelliset-palvelut

 Katutaso 

Rovaniemen seurakunnan ylläpitämä nuorisokahvila Katutaso . Nuorisokahvila Katutaso (ent. Nuorten yökahvila Katutaso) on vuonna 1997 perustettu seurakunnan erityisnuorisotyön työmuoto. Tavoitteena on alusta alkaen ollut tarjota nuorille turvallinen ja päihteetön kokoontumispaikka, jonne jokaisen olisi helppo tulla omana itsenään. Katutaso on nuorisokahvila, jossa voi vapaasti viettää aikaa yksin tai kavereiden kanssa, lukea lehteä, ostaa kioskista halvalla kaikkea hyvää, pelaa bilistä, kuunnella hyvää musaa… ja ennen kaikkea vietä aikaa muiden nuorten kanssa!  

Tyttöjen talo

Rovaniemellä toimii 12-28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille suunnattu Neiot tyttöjen talo. Tyttöjen talolla voi viettää vapaa-aikaa, kokeilla sinua kiinnostavia asioita ja harrastaa yksin tai yhdessä. 

Päivitetty 5.12.2018