Paikalliset yhteistyötuotteet

Olemme luoneet ainutlaatuisen malliston yhteistyötuotteita paikallisten ammattilaisten sekä oppilaitosten kanssa. Rovaniemi-tuotteiden design perustuu arktisten olosuhteiden vaatimuksiin ja paikallisen elämänmenon kunnioittamiseen. Rovaniemellä valmistetuista tuotteista voitkin tunnistaa niin kaupungin brändi-ilmeestä tuttuja muotoja kuin luonnosta, kulttuurista ja historiasta ammennettua symboliikkaa. 

Yhteistyötuotteita ovat valmistaneet Treeform Oy, Choco Deli, Kivalo Design ja Lapin koulutuskeskus REDU. Olisiko sinulla tiedossa hyvä yhteistyötuote tai valmistatko niitä itse? Ota yhteyttä ja ehdota meille yhteistyötä sähköpostilla tiedotus@rovaniemi.fi.

Paikallista käsityötaidetta

Tilhi-sieniveitsi

Tilhi-sieniveitsessämme tilhen tunnistettava muoto yhdistyy ensiluokkaiseen sieniveitseen. Rovaniemeläinen käsityö- ja muotoiluosaaja Heikki Alakulppi on luonut tämän kauniin veitsen Rovaniemen Viirinkylässä, Kivalo-vaarojen juurella. Veitsi on paitsi laadukas, käsityönä tehty lahja sienestäjälle myös harkiten suunniteltu työkalu.
Osta Tilhi-sieniveitsi
Arktista soaamista vaaroille ja tuntureille

ILAHU Jätkänkynttilä -lumisurflauta

Rovaniemeläisen Treeformin valmistamat lumisurffilaudat edustavat arktista muotoilua, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja kaunis muotokieli. Kotimaisesta koivusta valmistetun Jätkänkynttilä-laudan muotoilussa ja kuvioinnissa on Rovaniemen kaupungin brändistä tuttuja elementtejä. Jokainen lauta on numeroitu ja tekijänsä, mestaripuuseppä Jan Leutolan signeeraama.
Osta Jätkänkynttilä-lumisurf
Rovaniemeläistä puukkoperinnettä

Roihu-puukko

Puukko on rovaniemeläiselle arkipäiväinen, mutta tarpeellinen esine. Sillä hoituvat lukuisat askareet ruuanlaitosta kiehisten tai kuivalihan vuolemiseen. Hyvää puukkoa arvostetaan ja siihen syntyy usein jopa vahva tunneside. Rovaniemellä puukon käyttäminen on luonnollista ja moni oppii sen turvallisen ja hyödyllisen käytön jo lapsena. Rovaniemen kaupunki on yhteistyössä paikallisen Kivalo Designin kanssa luonut rovaniemeläisen käteen sopivan ja arjen moniin tarpeisiin vastaavan tyylikkään työkalun - Rovaniemi-puukon.
Osta Roihu-puukko verkkokaupasta
Rovaniemen brändi-ilmeestä syntyneet

Leikkuulaudat ja aamiaissetit

Suomalaisesta koivusta käsityönä valmistettu leikkuulauta, jonka muoto on tuttu Rovaniemen visuaalisesta ilmeestä. Näyttävä, pellavaöljyllä käsitelty lauta sopii hyvin myös tarjoilualustaksi. Tuote toimitetaan lahjapakkauksessa, joten se on myös erinomainen lahja tai tuliainen. Leikkuulauta on valmistettu rovaniemeläisen Treeform Oy:n ja Rovaniemen kaupungin yhteistyönä.

Osta leikkuulauta verkkokaupasta
Logotuotteet
Paikallisten yhteistyötuotteiden lisäksi Rovaniemi-kaupasta voi ostaa myös muita Rovaniemen brändi-ilmettä viestiviä tuotteita. Alta löydät suosituimpia Rovaniemi-tuotteita ja koko valikoimaan voit tutustua verkkokaupassa sekä asiakaspalvelupiste Osviitassa.
Myyntipaikat Rovaniemellä

Rovaniemi-tuotteita myydään myös paikallisissa myyntipisteissä. Valikoima vaihtelee myyntipisteittäin, kattavin valikoima verkkokaupan lisäksi löytyy Osviitta-palvelupisteestä.

Myyntipisteet:

Osviitta asiakaspalvelupiste

Yhteystiedot ja aukioloajat

Korundi shop

Yhteystiedot ja aukioloajat

Arktikum kauppa

Yhteystiedot ja aukioloajat

Rovaniemen teatterin teatterikauppa

Yhteystiedot ja aukioloajat