Aikuisliikunnan viikko-ohjelma keväälle 2022

Julkaistu 19.1.2022 11:45

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä Aikuisliikunnan kevätkausi alkaa 10.1. ja päättyy 13.5. Toiminnassa on tarjolla ohjattua vesijumppaa ja kuntosalitoimintaa sekä omatoimisia kuntosalivuoroja niin Keltakankaalla kuin Muurolassa. Muurolan Totto-hallilla on lisäksi mahdollisuus pelata kerta viikkoon sulkapalloa. Kausimaksu liikuntaryhmiin maksetaan Osviittaan (Koskikatu 25, eteläpääty) tai Muurolan kirjastoon.

IMG_1036_Mitä_Milloin_Miksi.jpg
Teksiruutuja liikunnasta

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden aikuisten liikunta on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille Rovaniemen kuntalaisille. Aikuisten liikunnan tavoitteena on aktivoida vähän liikkuva tai liikunnan iloa etsivä kuntalainen liikkumaan oman terveytensä ylläpitämiseksi.

Viikoittain kuntalaisilla on mahdollisuus käyttää omatoimisia kuntosalivuoroja Keltakankaan liikuntahallilla ja Muurolan Totto-hallilla. Kausimaksu (40€ / 31€) maksetaan joko Osviittaan (Koskikatu 25, eteläpääty) tai Muurolan kirjastoon. Totto-halliin tarvitset lisäksi kulkulätkän. Kulkulätkän panttimaksu 20€ maksetaan käteisellä kausimaksun yhteydessä. Totto-hallin omatoimisten kuntosalivuorojen lisäksi on tarjolla omatoiminen sulkapallovuoro torstaisin klo 17-19, joka sisältyy kuntosalin kausimaksuun. 

Ohjattuja vesijumppia on kolmena iltana viikossa Uimahalli Vesihiidessä. Ohjatut vesijumpat alkavat maanantaina 24.1. Vesijumpan kertamaksu on 8€/hlö. Maanantai klo 19.00 - 19.30 syvänveden jumppaan ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta tiistain ja torstain klo 18.30 - 19.15 laguunialtaan jumppiin ilmoittaudutaan ennakkoon netissä jumppapäivän aamuna klo 7.00 lähtien: Ilmoittautuminen vesijumppaan
Tiisain ja torstain vesijumppiin otetaan 14 jumppaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Maanantain syvänveden jumppaan pääsevät kaikki halukkaat. Halutessasi voit käyttää uimahallin juoksuvyötä.

Keltakankaan liikuntahallin kuntosalilla järjestetään vuodessa neljä ohjattua kuntosaliharjoittelun Starttikurssia, kaksi syksyisin ja kaksi keväisin. Neljän viikon kurssit on tarkoitettu kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille aloittelijoille ja niille, jotka haluavat tekniikkaopastusta kuntosaliharjoitteluun.
Kursseille ilmoittaudutaan netissä ennen kurssia: https://resurssivaraus.rovaniemi.fi/kurssit/haku

Kevään ensimmäinen kurssi on 18.1. - 8.2. ja toinen 15.2. - 15.3. Kurssille pääsee 8 ensimmäistä ilmoittautunutta ja hinta on 26€ / hlö. Kurssin lasku lähetetään kotiin osallistujille.

Aloittelijoille ja ohjausta kaipaaville kuntoilijoille on tarjolla Keltakankaan kuntosalilla ohjattu kuntosaliharjoitus kiertoharjoitteluna tiistaisin klo 19-20. Ryhmä alkaa viikosta 2 lähtien. Ohjatun kuntosaliharjoittelun kausimaksu 26€/hlö maksetaan Osviittaan. Ryhmään otetaan 15 henkilöä. Kysy lisää ryhmästä sähköpostilla: mirva.patronen@rovaniemi.fi tai soittamalla p. 040/ 7675 830.

Aikuisliikunnan viikko-ohjelma löytyy Palvelun asiointikanavat kohdasta, Verkkoasiointi: Aikuisliikunnan viikko-ohjelma

Jaa sivu