Etusivun uutislista

Ajanvarauksen häiriö on korjattu, mutta Rovaniemen kaupunki toivoo malttia koronarokotteen odottajilta

Julkaistu 20.1.2021 14:52

Keskiviikkoaamupäivällä Rovaniemen kaupungin sähköisessä ajanvarauksessa oli ongelmia ja ajanvarauspuhelin ruuhkautui. Häiriöt on saatu jo korjattua, mutta kansalaisilta toivotaan malttia oman rokotusvuoronsa odottamiseen.

Rovaniemen kaupungintalo talvisessa maisessa
Rokotuspiste on avattu kaupungintalolle. Rokotuspisteelle voi tulla vain ajanvarauksen perusteella, muille rokotuksia ei ole tarjolla.
Kaikilta, jotka eivät kuulu vielä rokotettavien, yli 80-vuotiaiden ikäihmisten ryhmään, toivotaan nyt erityistä malttia. Näin taataan rokotteen riittävyys suurimmassa sairastumisvaarassa oleville riskiryhmille.

- Kaikki halukkaat tulevat saamaan rokotteen vuorollaan. Tällä hetkellä rokotukseen voivat varata ajan vain yli 80-vuotiaat rovaniemeläiset, jotka eivät ole kaupungin ikäihmisten palveluiden piirissä. Myös yli 80-vuotiaan kanssa samassa taloudessa asuvalle ikäihmiselle voidaan antaa koronarokote saman käynnin aikana. Samoin ikäihmisen omaishoitaja voi varata rokotusajan, kertoo palvelualuepäällikkö Kaisa Kuusela Rovaniemen kaupungilta.

Keskiviikosta 20.1. alkaen on alettu rokottaa yli 80-vuotiaita rovaniemeläisiä, jotka eivät ole kaupungin ikäihmisten palveluiden piirissä. Koronarokotukset annetaan kaupungintalolla, johon on perustettu rokotuspiste.

Sisäänkäynti rokotuspisteelle on kaupungintalon pääoven kautta. Rokotuspisteelle voi tulla vain ajanvarauksen perusteella, muille rokotuksia ei ole tarjolla.

Lue lisää aiheesta TÄSTÄ LINKISTÄ

Jaa sivu