Asemakirjasto myöhästyy toistamiseen - Ovet avataan vasta maanantaina 22.4.

Julkaistu 12.4.2024 15:45

Asemakirjaston avaus viivästyy toistamiseen tilojen keskeneräisyyden vuoksi.

books-462579_1280.jpg

Asemakirjaston avaus viivästyy toistamiseen keskeneräisten sähkö- ja muiden asennustöiden vuoksi. Kirjasto avataan maanantaina 22.4. klo 12.

Muutto pääkirjastosta päästiin aloittamaan vasta noin viikko suunniteltua myöhemmin perjantaina 12.4.2024 tilojen keskeneräisyyden vuoksi.

- Meidän osaltamme Asemakirjasto alkaa olla sellaisessa kunnossa, että voisimme päästää asiakkaita tiloihin, mutta sähkö- ja muita asennustöitä on vielä kesken erityisesti linja-autoaseman aulassa, kirjastonjohtaja Nina Sipola sanoo.

- Viivästyminen on ikävää, mutta sekä asiakkaiden että asentajien turvallisuuden takia emme voi muutakaan. 

Pääkirjastosta lainatulla aineistolla on eräpäivät aikaisintaan 13.5.2024. Lisäksi Asemakirjaston palautusluukkuun voi jo jättää aineistoa. Palautusluukku sijaitsee rakennuksen linja-autolaiturien puoleisella seinustalla.makirjaston avaus siirtyy keskiviikkoon 17.4.2024. Syynä on tilojen keskeneräisyys. Kirjasto pääsi muuttamaan tiloihin vasta perjantaina 12.4. 

- Tilat eivät ikävä kyllä ole vielä siinä kunnossa, että voisimme turvallisesti päästää asiakkaita asioimaan kirjastossa, kirjastonjohtaja Nina Sipola sanoo.

Asemakirjaston palautusluukkuun voi tuoda palautuksia kirjaston ollessa kiinni. Palautusluukku sijaitsee rakennuksen linja-autolaiturien puoleisella seinustalla.