Astra Zenecan koronarokotteiden antaminen jatkuu – vuorossa 70 vuotta täyttäneet

Julkaistu 25.3.2021 13:58

Rovaniemen kaupunki jatkaa Astra Zenecan koronarokotteen antamista väestölle 29.3. alkaen THL:n linjan mukaisesti.

65 vuotta täyttäneillä ei ole havaittu lisääntynyttä riskiä saada rokotuksen jälkeen veren hyytymishäiriöitä. Näin ollen THL on linjannut, että 65 vuotta täyttäneiden rokotuksia voidaan jatkaa normaalisti. Veren hyytymishäiriöt ovat nuoremmillakin hyvin harvinaisia, ja niiden mahdollista yhteyttä AstraZenecan koronarokotteeseen selvitetään. Varovaisuusperiaatteen mukaisesti AstraZenecan rokotetta ei toistaiseksi anneta Suomessa alle 65-vuotiaille.

Rovaniemellä rokotusvuorossa ovat nyt 70 vuotta täyttäneet, ja he voivat varata aikoja rokotukseen. Vapaita aikoja on tarjolla maanantaista 29.3. lähtien. Rokotteena on AstraZenecan koronarokote. Varaamalla rokotusajan asiakas sitoutuu ottamaan tarjolla olevan rokotteen. 

Rokotusajan voi varata terveyspalveluiden sähköisestä ajanvarauspalvelusta: rovaniemi.terveytesi.fi (linkki jutun lopussa) tai puhelimitse numerosta 016 322 4913. Puhelinajanvaraus on avoinna arkisin klo 9–14. Rokottaminen tapahtuu kaupungintalolla (Hallituskatu 7, käynti pääovesta). 

Ajantasaisin tieto löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta rovaniemi.fi/koronarokote.
 

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita

Aiheeseen liittyviä uutisia