Attention! -konsertti välittää maailmalle Rovaniemeltä rauhan viestin Lordin, kansainvälisen kanteletähti Ida Elinan sekä maagisen muoti- ja valoshown tähdittämänä

Julkaistu 18.3.2022 14:56

Tänä vuonna Arctic Design Weekin päätösjuhla on rauhan asialla. Viikko huipentuu Attention! -päätösjuhlaan sunnuntai-iltana 27.3. klo 18-21 Lordin aukiolla. Pääsymaksuttomassa koko kansan juhlassa yleisöllä on mahdollisuus tukea Ukrainan sodan uhreja SPR:n ja Unicefin kautta. Ainutlaatuinen show myös striimataan livenä kansainväliselle yleisölle.

LORDI ETUSIVU 4.jpg

Lordin aukiolle rakennettava lumi- ja jäämaailma valoineen ja jääveistoksineen on täynnä Lapin lumoa ja mystiikkaa. Tälle arktiselle areenalle kansainvälinen mallitoimisto Fashion Model Agency tuottaa yhteistyössä Business Rovaniemen kanssa pohjoisen taikaa henkivän Arctic Fashion Show’n. Arktisuuden teema näkyy kaikessa aina mallistoja, stailauksia, musiikkia sekä visuaalista ilmettä myöten. Näytöksessä nostetaan parrasvaloihin kotimaiset ja Pohjois-Suomen omat suunnittelijat ja mallit. Mukana on myös Lapin yliopiston opiskelijoiden mallistoja. Näytöksen yhtenä kantavana teemana toimii vastuullisuus ja kestävä kehitys.

ATTENTION! -juhlan tunnelman tihentää Lordi yhdessä rovaniemeläisen The Bilebändin kanssa sekä maailmanmenestystä niittänyt, moderni kanteletähti Ida Elina. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja juomaa.

Kaikille kaupunkilaisille matkailijoille maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Business Rovaniemi ja Visit Rovaniemi.

Katso näytteilleasettajat TÄSTÄ LINKISTÄ

LUE LISÄÄ:
www.arcticdesignweek.fi
www.businessrovaniemi.fi
www.visitrovaniemi.f
www.fashionmodel.fi

ARCTIC-DESIGN-WEEK-2021272 (1).jpg

Jaa sivu