Etusivun uutislista

Avoin asukastilaisuus Vaaranlampi-hankkeesta verkossa 24.5.2022 klo 16.30 - 18

Julkaistu 18.5.2022 14:20

Asukastilaisuuden aiheena on Vaaranlammen monitoimitalon eteneminen ja osallistuva budjetointi. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta kysymyksiä voi esittää ennakkoon sähköpostilla. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan keskustelemaan!

Ilmakuva Vaaranlammen koulualueesta.

Rovaniemen kaupunki järjestää kaikille avoimen asukastilaisuuden Vaaranlampi-hankkeen etenemisestä tiistaina 24.5. klo 16.30-18. Tilaisuus järjestetään Google Meet alustalla ja kokoukseen voi liittyä tämän linkin kautta: meet.google.com/haa-uhvt-xha.

Tilaisuuden aikana keskustelemme Vaaranlampi-hankkeen etenemisestä sekä osallistuvan budjetoinnin kokeilusta, joka kohdennetaan tällä kertaa osittain Korkalovaaran kehittämiseen.

Mukana keskustelemassa ovat Risto Varis sivistys- ja hyvinvointipalveluista, Juha Välitalo tilapalveluista, Saara Saari Rovaseudun Markkinakiinteistöistä sekä osallisuuden ja vaikuttamisen erityisasiantuntija Katja Mäntylä.

Tilaisuus on suunnattu Korkalovaaran asukkaille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan kokoukseen voi liittyä suoraan tässä tiedotteessa olevan linkin kautta.

Mikäli haluat toimittaa ennakkoon kysymyksiä tilaisuuteen, voit lähettää niitä sähköpostilla osoitteeseen katja.mantyla@rovaniemi.fi maanantaihin 23.5. klo 12 mennessä. Myös tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kysymyksiä.

Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta, mutta tilaisuuden jälkeen julkaistaan yhteenveto iltapäivän aikana käydystä keskustelusta.