Bio- ja pakkausjätteiden tyhjennyksissä viivästyksiä Rovaniemellä

Julkaistu 10.8.2023 11:30

Kunnan järjestämissä bio- ja pakkausjätteiden tyhjennyksissä on viivästyksiä osassa Rovaniemeä. Viivästykset koskevat etenkin Rovaniemen keskustan, Rantavitikan ja Viirinkankaan alueita. Ongelmat johtuvat puutteellisista pohjatiedoista, jotka ovat aiheuttaneet haasteita tyhjennysten reitityksissä.

Residuum-kevyet-7226.jpg

Napapiirin Residuum on hankkinut lisäresursseja alueille, joilla tyhjennyshaasteita on ilmennyt eniten. Tyhjennykset pyritään saamaan aikatauluun mahdollisimman pian. Tällä hetkellä tyhjennyspäivä voi poiketa tavallisesta.

Napapiirin Residuum pahoittelee tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja kiittää asiakkaitaan kärsivällisyydestä.

Tarkista taloyhtiön jätehuollon palvelut

Bio- ja pakkausjätteiden tyhjennysten sujuvoittamiseksi isännöitsijän tai taloyhtiön muun jätehuollosta vastaavan henkilön on hyvä tarkistaa, ovatko Napapiirin Residuumin tiedot bio- ja pakkausjätteiden palveluista ajantasalla. Palvelut voi tarkistaa sähköisestä asioinnista, johon tunnukset voi tilata Residuumin asiakaspalvelusta osoitteesta asiakaspalvelu@residuum.fi.

Residuumin asiakaspalvelu auttaa myös palvelujen tarkistuksissa sekä mahdollisissa muutostarpeissa: asiakaspalvelu@residuum.fi tai puh. 0207 120 230 (ma-pe klo 9-15).