Business Rovaniemi vahvistaa rivejään - kaksi vakituista yrityskehittäjää rekrytoidaan nopealla aikataululla

Julkaistu 1.6.2023 14:04

Rovaniemen kaupunki käynnistää kahden uuden, vakituisen yrityskehittäjän rekrytoinnit vielä ennen kesälomia. Business Rovaniemen henkilöresursseissa on ollut vajetta syksystä 2022 lähtien. Nyt kaupunki haluaa turvata yrityksille hyvän asiakaspalvelun palkkaamalla lisää yrityskehittäjiä kaupungin yrityspalveluihin eli Business Rovaniemeen syksystä 2023 lähtien. Muu lisäresurssien tarve elinvoiman kasvattamiseksi arvioidaan talousarviovaiheessa syksyllä 2023.

PÄÄSLIDER 2 YRITTÄJÄYHEISTYÖHÖN NOSTETTA.jpg
Rovaniemen kaupunki rekrytoi lisää yrityskehittäjiä Business Rovaniemeen, jonka tehtävänä on auttaa alueen yrityksiä kehittymään, kasvamaan ja kansainvälistymään.

Nyt käynnistetyissä rekrytoinneissa huomioidaan Business Rovaniemen palvelutehtävät niin aloittavien yritysten kuin kasvua- ja kansainvälistymistä hakevien yritysten tarpeita ajatellen. Hakuaika on 30.07.2023 saakka.

Avoinna olevat työtehtävät löytyvät täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/yrityskehittaja-536281/


Kasvuohjelma suuntaa katseet tulevaisuuteen

Kaupungin tulevaisuutta luotsaava Rovaniemen elinvoiman kasvuohjelma on työn alla. Tarkoituksena on luoda kaupunkistrategiaa toteuttava sekä alueen kasvua tukeva elinvoimaohjelma, joka auttaa Rovaniemen kaupungin elinvoimapalvelujen tavoitteellista resurssien käyttöä alueen yhteistyöverkostoissa.

- Kasvuohjelman työstämisessä otamme nyt hiukan lisäaikaa, koska sen viimeistelyssä on tarve osallistaa vielä sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä. Kaupungin elinvoimaa ohjaava kasvuohjelma tullaan julkaisemaan syksyllä 2023, lupaa vs. elinvoimapalvelujen toimialajohtaja Samppa Määttä.

 

Mikä on Business Rovaniemi?

Rovaniemen kaupungin elinkeino- ja yrityspalvelut
Auttaa yrittäjiä sijoittumaan, aloittamaan, kehittämään ja investoimaan Rovaniemellä.

Palvelut: yritysneuvonta, perustamis-, omistajanvaihdos-, kasvu- ja kansainvälistymispalvelut, innovaatio- ja kehittämispalvelut, aluekehitys- ja maaseutualueen koordinointi sekä elinvoiman tiedotus ja viestintä. Tiimin avulla löytyvät myös tila-, tontti-, hankinta- ja työllisyyspalvelut.

Henkilökuntamäärä 1.7.2023 lähtien: 4 henkilöä + muut elinvoimayksiköt (kuten kaavoitus, tekniset palvelut)

Asiakaspalvelu: Ainonkatu 1, puh. 040 120 6644, yrityspalvelut@rovaniemi.fi
Verkkopalvelut: www.businessrovaniemi.fi