Etusivun uutislista

Hallinto- ja tukipalvelujen yt-neuvottelut päätökseen – kaupunginjohtaja tiivistää hallinnon organisaatiota

Julkaistu 24.8.2020 16:43

Konsernihallinnon esimiehiä on kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa uudessa organisaatiossa neljä. Aiemmin heitä oli seitsemän.

Rovaniemen kaupungin hallinto- ja tukipalvelut -toimintayksikön organisoinnin muuttamista käsitelleet yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Suunnitelmaan sisältyvät toimenpiteet on suunniteltu toteutettavaksi keskeisiltä osin jo 24.8.2020 alkaen. 

Käytyjen yhteistoimintaneuvottelujen lopputulemana oli, että henkilöstön ja työnantajan edustajat totesivat neuvotteluvelvoitteen tulleen täytetyksi.

“Henkilöstön edustajien kanssa käydyt yhteistoimintaneuvottelut käytiin hyvässä ja erittäin avoimessa hengessä puolin ja toisin”, kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio toteaa.

“Neuvotteluilmapiiri oli hyvä eikä avoimia kysymyksiä jäänyt”, pääluottamusmies Marko Bohm toteaa henkilöstöjärjestöjen yhteiseen näkemykseen perustuen.

Yt-neuvotteluissa käsitellyssä suunnitelmassa hallinto- ja tukipalvelujen organisaatiosta käytetään nimitystä konsernihallinto. Konsernihallinnon esimiehiä on kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa uudessa organisaatiossa neljä. Aiemmin heitä oli seitsemän. 

Kaupunginjohtaja on määrännyt ajalle 24.8.2020–31.8.2022 kyseisten yksiköiden vastuualuepäälliköiksi Riikka Heikkilän (viestintä-, markkinointi- ja osallisuuspalvelut), Antti Määtän (henkilöstö- ja hallintopalvelut) ja Ville Vitikan (omistajaohjaus-, tila-, laki- ja hankintapalvelut). Talous- ja rahoituspalvelujen vastuualuepäälliköksi määrättiin Saara Saari ajalle 1.9.2020–31.5.2021. 

Jaa sivu