Haluatko jakaa työllistymiseen liittyviä onnistumisia tai näkökulmia – kirjoita Osaamon blogiin!

Julkaistu 27.4.2022 10:47

Blogisarjaan voivat kirjoittaa muun muassa työllisyys- tai koulutushankkeiden, järjestöjen, oppilaitosten ja työnantajien edustajat sekä työnhakijat.

Rovaniemellä on monia upeita työllisyyteen liittyviä hankkeita, valmennuksia ja työpajoja, joista suuri yleisö ei ole tietoinen. Rovaniemen kaupungin Osaamossa haluamme laittaa oman kortemme kekoon ja tehostaa verkostomme näkyvyyttä tarjoamalla Kokemus puhuu -blogialustan meidän ja Rovaniemen kaupungin verkkosivuille. 

Ensimmäinen blogikirjoitus on nyt ilmestynyt ja se löytyy kaupungin verkkosivuilta: "Liian kovat kielitaitovaatimukset jarruttavat maahanmuuttajien työllistymistä"

Blogisarjaan voivat kirjoittaa muun muassa Lapin alueella toimivien työllisyys- tai koulutushankkeiden, järjestöjen, oppilaitosten ja työnantajien edustajat. Lisäksi blogiin voivat kirjoittaa yksityishenkilöt: jos olet saanut jonkin paikallisen toimijan kautta apua omaan työllistymiseen tai kohti koulutusta, olet tervetullut kirjoittamaan siitä tekstin muille jaettavaksi!


Mitä tekstissä tulee huomioida?

Työllisyyteen ja koulutukseen liittyvän julkisen tekstin tulee olla asiallinen ja kaikille lukijoille sopiva. Tarkistamme tekstien sisällön ennen niiden julkaisua. Emme julkaise sopimattomia tekstejä pohjautuen Rovaniemen kaupungin viestintälinjauksiin. Tekstien loppuun lisätään aina kirjoittajan nimi. 

Hyvin kirjoitettu blogiteksti on mahdollisuus lisätä tietoutta hankkeesta tai työpaikasta, palveluista sekä asiakaskokemuksista. Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamaan blogitekstin, ota yhteyttä tämän tekstin kirjoittajaan, Osaamon projektisuunnittelija Milla Karjalaiseen (milla.karjalainen@rovaniemi.fi). 

Nostetaan yhdessä meidän onnistumiset, ajankohtaiset työllisyyden aiheet ja niihin liittyvät osaamiset esiin! Oikein ihanaa kevättä ja tervetuloa ratkaisujen äärelle Osaamolle! 

Rovaniemen kaupungin Osaamossa etsitään ratkaisuja työelämän kohtaantohaasteisiin ja työllisyysasteen nostamiseen muun muassa tarjoamalla maksuttomia työllisyyttä edistäviä palveluita työnhakijoille, koulutuksesta kiinnostuneille, työnantajille ja yrittäjiksi aikoville. Osaamo-hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Rovaniemen kaupunki. Lisäksi toiminnassa ovat mukana Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu sekä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu, Lapin TE-toimisto ja Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut. Lisätietoa Osaamon verkkosivuilta


Jaa sivu