Helsingin huippuravintoloissa työskennellyt Antti Salli valitsi Rovaniemen

Julkaistu 18.8.2020 12:31

Hans Välimäen omistamassa ravintola Penelopessa ja Michelin-tähden saaneessa Olossa työskennellyt Antti Salli (27) on tehnyt ison päätöksen: heinä-elokuun vaihteessa saapui nuoren miehen muuttokuorma Rovaniemelle. Asuntokaupat oli tehty ja työsopimus allekirjoitettu Rovaniemen uusimman ravintolan, Kitchen & Bar Gustavin vuoromestarin pestistä.

Antti_Salli_infoweb.jpg

"Nyt on mahtavat fiilikset! Nautin luonnossa liikkumisesta ja Rovaniemellä on huippupuitteet harrastuksilleni. Vapaa-aikani kuluu pitkälti polkujuoksun, vaelluksen ja vapaalaskun parissa", Antti kertoo.

Vaikka kiirettä on riittänyt uuden ravintolan avauksen kanssa, on Antti ehtinyt jo tutkimaan lähimaastoja. Ounasvaara on onnistunut yllättämään uuden rovaniemeläisen.

"Etukäteen ajattelin, että Rovaniemeltä on lyhyt matka ajella retkeilemään mihin tahansa tunturiin, mutta en olisi uskonut, että Ounasvaarallakin riittää näin paljon erilaisia reittejä, jotka jatkuvat todella pitkälle. Erämaa on lähellä!"

Ounasvaara ski resort in Rovaniemi Lapland Finland.jpg

Lappi on Antille entuudestaan tuttu. Työt ovat tuoneet hänet aiemmin kahdeksi talveksi Olostunturille ja yhdeksi kesäksi Kilpisjärvelle. Myös Rovaniemeltä löytyy ennestään tuttuja kavereita.

"Ravintola-alan tyypit ovat kuin yhtä perhettä ja viettävät vapaa-aikaa yhdessä. Olemme kuin veljeskunta johtuen siitäkin, että meillä on töitä muiden ollessa vapaalla ja päinvastoin."

Vuoromestari kehuu Gustaviin rekrytoitua henkilökuntaa, josta iso osa on hänen itsensä tavoin muuttanut Rovaniemelle halutun työpaikan perässä.

"Aivan mielettömän ammattitaitoinen ja mukava työporukka. Olen todella kiitollinen!"

Antti_Salli_2infoweb.jpg

Lue lisää Antin työpaikasta Kitchen & Bar Gustavista


Tässä kaupungin juttusarjassa esittelemme Rovaniemelle muuttaneita uusia kasvoja. Mikä sai juuri tämän henkilön valitsemaan Rovaniemen uudeksi kotikaupungikseen? Voit myös antaa vinkkejä kiinnostavista muuttajatarinoista suoraan juttusarjan tekijälle: pia.jokela@rovaniemi.fi