Hyvinvointilautakunta käsittelee jälleen sote-henkilöstön palkkaamisia

Julkaistu 19.10.2022 11:06

Hyvinvointilautakunnalle esitetään, että se palkkaisi viisi terveyskeskuslääkäriä, kaksi sairaanhoitajaa ja yhden sosiaaliohjaajan.

Rovaniemen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen järjestämisestä vastaava Rovaniemen kaupungin hyvinvointilautakunta kokoontuu keskiviikkona 26.10.2022. Kokouksessa käsitellään muun muassa henkilöstön palkkaamisia, joista lautakunta päätti alun perin kesäkuussa. 

Lautakunta päätti tuolloin perustaa 30 uutta vakanssia sotepalveluihin. Rovaniemen kaupunginjohtaja käytti päätökseen otto-oikeutta ja velvoitti lautakuntaa kysymään Lapin hyvinvointialueen kantaa asiaan.

Kuulemisen jälkeen osasta vakansseja on luovuttu. 

Hyvinvointilautakunnalle esitetään nyt, että se perustaisi viisi terveyskeskuslääkärin virkaa: kaksi avovastaanotolle, yksi kouluterveydenhuoltoon, yksi opiskeluterveydenhuoltoon ja yksi lasten ja nuorten keskittymistiimin. 

Lisäksi esitetään kahta sairaanhoitajan toimea lasten ja nuorten mielenterveystyöhön sekä yhtä sosiaaliohjaajan virkaa perhe- ja sosiaalipalveluihin. 

Vakanssit perustettaisiin 1.11.2022 alkaen.

Kokouksen koko esityslista löytyy kaupungin verkkosivuilta: https://rovaniemi.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Hyvinvointilautakunta/Kokous_26102022 
 

Jaa sivu