Hyvinvointilautakunta kokoontui: hallintoylilääkäriksi Outi Palmén, Muurolaan uusia hoitajapestejä

Julkaistu 26.1.2022 19:42

Kaksi uutta lähihoitajaa ja kaksi sairaanhoitajaa sijoittuvat ainakin vuoden 2022 ajan Muurolassa sijaitsevaan lyhytaikaisen laitoshoidon yksikköön.

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen järjestämisestä vastaava Rovaniemen kaupungin hyvinvointilautakunta kokoontui keskiviikkona 26.1.2022 käsittelemään muun muassa kaupungin hallintoylilääkärin valintaa sekä uusien hoitajien toimien perustamista.

Hyvinvointilautakunta valitsi hallintoylilääkärin virkaan yleislääketieteen erikoislääkäri Outi Palménin 1.3.2022 alkaen. Palmén on toiminut kaupungilla ylilääkärinä ja parhaillaan vt. hallintoylilääkärinä. Avoinna olleeseen hallintoylilääkärin virkaan oli kaksi hakijaa. 

Lautakunta päätti myös perustaa uusia hoitajien toimia. Kaksi uutta lähihoitajaa ja kaksi sairaanhoitajaa sijoittuvat ainakin vuoden 2022 ajan Muurolassa sijaitsevaan lyhytaikaisen laitoshoidon yksikköön. Yksikkö on tarkoitettu niille ikäihmisille, jotka odottavat vakituisen palveluasumisen tai tehostetun palveluasumisen paikan järjestymistä. 

Kokouksen tarkastamaton pöytäkirja julkaistaan torstaina 27.1. kaupungin verkkosivuilla (linkki alla).

Jaa sivu

Liittyvät sivut