Jälki-ilmoittautuminen lasten kesäuimakouluihin 2024 Uimahalli Vesihiidessä

Julkaistu 3.5.2024 9:05

Jälki-ilmoittautuminen kesän 2024 uimakouluihin on avoinna.

Jälki-ilmoittautuminen kesän 2024 uimakouluihin on avoinna. Paikkoja on vielä hyvin jäljellä, varsinkin heinäkuun ryhmiin ja isompien lasten ryhmiin.

  • Ilmoittautuminen osoitteessa:   https://resurssivaraus.rovaniemi.fi/
  • Otamme yhteyttä jälki-ilmoittautuneisiin ilmoittautumisjärjestyksessä ja pyrimme löytämään teille sopivan uimakoulupaikan.

Lisätietoa uimakoulujen ajankohdista ja kuvaukset tasoryhmistä löydät nettisivuiltamme: rovaniemi.fi/Palvelut/Kesauimakoulut

 Tutustuthan huolellisesti eri tasoryhmien kuvauksiin ja ajankohtiin ennen ilmoittautumista. Kesällä 2024 järjestämme uimakouluja kesä-heinäkuussa. Tarjolla on sekä yhden viikon, että kaksi viikkoa kestäviä ryhmiä, joissa suoritetaan myös SUH:in uintimerkkejä. 

 

Lisäksi järjestämme Tehoalkeisryhmiä vähän vanhemmille uimataidottomille lapsille sekä Vesiliikuntakerhon, jossa pääsee tutustumaan erilaisiin vesiaktiviteetteihin rovaniemeläisten seurojen ohjaamana.

  • Ilmoittautuminen Tehoalkeisryhmiin ja Sukella Seikkailuun kerhoon tapahtuu Forms lomakkeella. Ilmoittautumislomakkeet löydät nettisivuiltamme (linkki ylempänä).
  • Näihin ryhmiin ilmoittautuminen on auki niin kauan kuin paikkoja riittää.

 

Ota seurantaan myös uimahallin some-kanavat:
Instagram: @uimahalli_vesihiisi
Facebook: Rovaniemen uimahalli Vesihiisi.