Jo yli 20 Rovaniemi-tatuointia kasassa – löytyykö sinultakin sellainen?

Julkaistu 23.6.2022 8:07

Kaupungin saamien yhteydenottojen perusteella ylivoimaisesti yleisin tatuoinneissa esiintyvä teema on Jätkänkynttilän silta.

image0 (1).jpeg
Useissa kaupungin saamissa tatuointikuvissa näkyy Jätkänkynttilän silta. Lisäksi tatuoinneissa on usein muita henkilölle merkityksellisiä maamerkkejä. Kuva: Antti Suutari-Jääskö
Rovaniemen kaupunki on saanut lukuisia yhteydenottoja Rovaniemi-aiheisen tatuoinnin ottaneilta. Torstaihin 22.6. mennessä yli 20 ihmistä oli lähettänyt kaupungin viestintään kuvan omasta Rovaniemi-tatuoinnistaan. 

Rovaniemi-tatuoinnilla tarkoitetaan mitä tahansa ihoon tatuoitua Rovaniemeen liittyvää kuvaa tai tekstiä. Kaupungin saamien yhteydenottojen perusteella ylivoimaisesti yleisin tatuoinneissa esiintyvä teema on Jätkänkynttilän silta. 

Kaupunki kertoi viime viikolla etsivänsä Rovaniemi-tatuointeja syksyllä vietettäviä Kotiseutupäiviä silmällä pitäen. Tarkoitus on nostaa esiin tatuointeja ja niiden kantajia jutun muodossa Kotiseutupäivien yhteydessä. Tempauksella halutaan nostaa esiin eri-ikäisten ihmisten suhdetta kotiseutuun ja kiinnittää huomiota kotiseuturakkauden eri muotoihin. 

Kaupungin viestintä tekee tatuoinneista jutun kesälomien jälkeen. Tällöin olemme myös yhteydessä ainakin osaan kuvia lähettäneistä pienen haastattelun toivossa. 

Rovaniemi-tatuoinnin ottaneet ehtivät edelleen ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen tiedotus@rovaniemi.fi. Merkitse sähköpostin aihekenttään "Rovaniemi-tatuointi". Kerro viestissä lyhyesti, millainen tatuointi sinulla on, mikä sai sinut ottamaan sen ja anna yhteystietosi (kotipaikkakunta ja puhelinnumero). Jos mahdollista, liitä viestiisi myös kuva tatuoinnista. Toivomme vaakakuvaa. 

Hyvää kesää! 
 

Jaa sivu