Joulunajan ja vuodenvaihteen asiakasmaksujen alennukset kunnallisessa varhaiskasvatuksessa

Julkaistu 13.11.2020 15:00

Poissaolo on maksutonta niille kunnallisessa varhaiskasvatuksessa oleville lapsille, joiden lomapäivät ajalla 23.12.2020-10.1.2021 on ilmoitettu sähköisesti TietoEdun kautta 30.11.2020 mennessä.

Joulunajan ja vuodenvaihteen varhaiskasvatuspalvelut järjestetään pääsääntöisesti lapsen omassa varhaiskasvatusyksikössä.

Poissaolot tulee ilmoittaa TietoEdun kautta joko mobiilisovelluksessa tai selaimessa.

  • Mobiilisovelluksessa: Kirjaudu TietoEdun mobiilisovellukseen >> Lapsen nimi>> Hoitoajat >>Hoitoaikojen ilmoittaminen >> Siirry haluamallesi ajanjaksolle
    nuoli-kuvakkeella >> Poissaolo >>Valitse >> E=Maksuton lomapoissaolo.
  • Selaimessa: Rovaniemi.fi >> Varhaiskasvatus >> TietoEdu >>Suomi.fi-tunnistautuminen >> Lapsen nimi >> Hoitoajat >> Hoitoaikojen ilmoittaminen >> Siirry haluamallesi ajanjaksolle nuoli-kuvakkeella >>Poissaolo >> Valitse >> E=Maksuton lomapoissaolo.

Huomioitavaa:

  • TietoEdussa voi ilmoittaa vain kokonaisia viikkoja, joten jos lapsi on poissa koko viikon myös arkipyhille täytyy tehdä maksuton lomapoissaolomerkintä.
  • Jos lapsi on poissa osan viikkoa, merkitään läsnäolopäiville hoitoaika ja muille päiville maksuton lomapoissaolomerkintä.

Lisätietoja päiväkotien ja perhepäivähoidon joulunajan ja vuodenvaihteen varhaiskasvatuksen järjestämistä koskevista asioista saa varhaiskasvatusyksikön johtajilta.

Jaa sivu