KOKO PERHEEN #MEILLÄPUUTUTAAN -PÄIVÄTAPAHTUMA MÄNTYVAARAN RAVIRADALLA 4.12.2021 KLO 12

Julkaistu 29.11.2021 11:20

Mäntyvaaraan Ravinuoret ovat mukana Rovaniemen kaupungin lasten ja nuorten kiusaamisen vastaisessa #meilläpuututaan-kampanjassa.

Nuoret seisovat mustan ponin ympärillä. Vauva istuu ponin selässä.
Kuvaaja: Krista Kuusela

Mäntyvaaran raviradalla järjestetään kampanjan teeman mukaisesti lauantaina 4.12.2021 klo 12 koko perheen #meilläpuututaan -päivätapahtuma. Ohjelmassa muun muassa hevos- ja poniratsastusta, keppihevosia, joulupukki, ilmapallotaiteilija ja muuta räätälöityä ohjelmaa ihan koko perheelle!

 

Päivätapahtumassa korostuu kiusaamisen vastaisuus. Rovaniemen ravirata on julistautunut kiusaamisen vastaiseksi vyöhykkeeksi, eli kiusaamisesta vapaaksi alueeksi. Tapahtuman tärkeimpiä asioita on, että jokainen saa tulla paikalle omana itsenään pelkäämättä kiusaajia. Mäntyvaaran Ravinuoret pitävät huolta siitä, että jokainen kävijä tuntee itsensä tervetulleeksi ja hyväksytyksi. Päivätapahtumassa ei katsota myöskään, onko kävijöillä hevostaustaa, vaan ihan kaikkien lajien parissa pyörivien toivotaan tulevan paikalle, sillä hevoset ovat vain yksi osa tapahtumaa. Ravinuoret myöskin esittelevät toimintaansa paikan päällä! Mikäli ponikerho tai ravinuoret kiinnostavat, kannattaa tulla tutustumaan!

 

Päivätapahtuma on osa vuoden viilein ravitapahtumaa, Arctic Horse Racea. Ravit ovat tasokkaat 75-ravit, jossa nähdään kansainvälinen ARCTIC CHALLENGE- ohjastajottelu. Kilpailut käynnistyvät klo 15. Ravit huipentuvat iltajuhlaan.

Jaa sivu