Kiireetöntä hoitoa käynnistetään vaiheittain suun terveydenhuollossa

Julkaistu 3.6.2020 13:30

Koronavirustilanne on vaikuttanut suun terveydenhuollon palveluihin kevään aikana. Nyt olemme vaiheittain käynnistämässä kiireetöntä hoitoa. Aloitamme keskeneräisistä hoidoista sekä lasten ja nuorten kiireettömistä hoidoista.

Koronavirustilanne on vaikuttanut suun terveydenhuollon palveluihin kevään 2020 aikana. Kesäkuun alusta alkaen olemme vaiheittain käynnistämässä kiireetöntä hoitoa. Aluksi pääpaino on keskeneräisissä hoidoissa sekä lasten ja nuorten kiireettömissä hoidoissa. Otamme asiakkaisiin yhteyttä ajan antamiseksi.

Kiireellistä hoitoa on edelleen suun terveydenhuollossa tarjolla normaalisti. Jos tarvitset kiireellistä hammashoitoa, soita suun terveydenhuollon ajanvaraukseen hoidon tarpeen ja hoitopaikan arviointia varten.

Suun terveydenhuollon ajanvaraus: 016 322 4630, ma-to klo 8-15.30, pe klo 8-15.

 

Ohjeita vastaanotolla käymiseen

Suun terveydenhuollon vastaanotolle tulee lähtökohtaisesti saapua yksin. Lapsilla ja huollettavilla voi tarvittaessa olla yksi saattaja mukana. Jotta vältymme odotustilan ruuhkautumiselta, tulethan vastaanotolle vasta kun aikasi on.

Noudatathan vastaanottokäynnillä valtakunnallisia hygieniaohjeita, eli peset kätesi ennen vastaanotolle tuloa ja sen jälkeen, et yski käsiisi tai muita ihmisiä kohti ja pidät tarvittavan turvavälin toisiin asiakkaisiin.

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, älä tule vastaanotolle vaan peru aikasi. Muistathan hakeutua myös matalan kynnyksen koronavirustestiin. Ohjeet löydät kaupungin koronavirussivuilta.


Kiireetöntä hoitoa on syytä siirtää eteenpäin, jos:

  • sinulla on todettu tai epäillään olevan koronavirusinfektio
  • olet ollut lähikontaktissa tartunnan saaneen henkilön kanssa edeltävän 14 vuorokauden aikana (perhealtistuksessa 21 vuorokauden aikana)
  • olet palannut ulkomailta edeltävän 14 vuorokauden aikana

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita

Aiheeseen liittyviä uutisia