Klovni Klementtiini etsii pääsiäisen olinpaikkaa lapsille suunnatussa livestriimissä

Julkaistu 29.3.2021 8:00

Monde On Air tarjoilee lapsille suunnatun pääsiäisteemaisen livestriimin, jonka päätähtenä nähdään Klovni Klementtiini. Livestriimi on suunnattu erityisesti päiväkoti-ikäisille lapsille. Kaikille avoin livestriimi lähetetään Monde On Air Facebook ja Youtube-sivujen kautta keskiviikkona 31.3. klo 10 alkaen.

Klovni Klementtiini.

Striimissä Klovni Klementtiini selvittää pääsiäisen olinpaikkaa Pääuutisissaan, jossa tutkivaa journalismia ei tehdä helpoimman kautta. Pääsiäisen viettäjien kuntoa kohotetaan Mörön jumppatuokiossa ja koekeittiössäkin ollaan pääsiäisen äärellä.

Jokainen voi osallistua päiväkodissa tai kotonaan myös askartelunurkkaan, jossa valmistetaan pääsiäisenetsimishärpäke. Sen tekemiseen tarvitaan pajunoksa tai jokin muu kepukka, monenkirjavia paperinpaloja, sakset, lankaa ja liimaa tai teippiä.

Striimin kesto on n. 25 minuuttia.

Seuraa lähetystä!
Monde On Air Facebook: https://www.facebook.com/MondeOnAir
Monde On Air Youtube: https://bit.ly/3bL9F74

Monde On Air Livestriimi on Rovaniemen kaupungin kulttuuripalveluiden ja nuorisopalveluiden yhteistyössä luotsaama ikkuna Rovaniemen kulttuurielämään.


Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 22.4.2021

  Kansallista veteraanipäivää 27.4. vietetään juhlallisesti etänä

  Rovaniemen juhlaa voi seurata verkkolähetyksenä Rovaniemen kaupungin Facebookin ja Youtuben kautta 27.4. klo 13. Perinteisiä seppeltenlaskuja ei järjestetä tänä vuonna yleisötilaisuuksina. Rovaniemen kirkon juhlapäivän jumalanpalvelusta voi seurata virtuaalikirkon kautta.

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).

 • 15.4.2021

  Monden salin vakiovuorojen hakuaika on käynnissä

  Monitoritalo Monden salin vakiovuorohaku kaudelle syksy 2021 – kevät 2022 on käynnissä 15.4.–15.5.2021 välisenä aikana. Monden vakiovuorot on suunnattu nuorten kulttuuritoimijoille, ja niitä haetaan sähköisellä lomakkeella.