Korkalovaaraan avataan väliaikainen nuorisotila

Julkaistu 28.9.2020 11:00

Rovaniemen nuorisopalvelut avaa väliaikaisen nuorisotilan Vaaranlammen koulun alueella olevaan noin 70-neliöiseen kolmioon. Tilassa järjestetään erityisesti pienryhmätoimintaa, ja se on myös alueen muiden yhteisötoimijoiden käytössä.

huone, jossa on kaksi sohvaa ja tv hyllyn päällä, lattialla paksut karvalankamatot. huoneen perällä on ikkuna ja ulko-ovi

Nuorisopalvelut etsii parhaillaan alueen nuorten kanssa kumppaneita toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Nuorisotilan toiminnan lisäksi alueen nuoriso-ohjaajat Jenny ja Niina jatkavat edelleen koulunuorisotyötä Korkalovaaran peruskoululla. 

Lisätiedot: rauno.savela@rovaniemi.fi

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 12.10.2020

  Nuorisopalveluiden toiminta syyslomaviikolla

  Rovaniemen nuorisopalvelut järjestää syyslomaviikolla toimintaa eri ikäisille lapsille ja nuorille. Toiminta järjestetään huomioiden koronatilanne ja siihen liittyvät ajantasaiset suositukset ja toimintaohjeet.

 • 8.10.2020

  Syysloman toimintaa nuorille Korkalovaaran uudella yhteisötilalla

  Korkalovaaran uusi yhteisötila avaa ovensa syyslomalla. Alueen nuoriso-ohjaajat ovat suunnitelleet lomaviikolle monipuolista toimintaa eri ikäisille lapsille ja nuorille.

 • 6.10.2020

  Nuorisovaltuustovaalien ehdokasasettelu alkaa

  Rovaniemen nuorisovaltuustovaalit järjestetään joulukuussa ja nyt on aika asettua ehdolle nuorisovaltuustovaaleihin. Jos olet kiinnostunut vaikuttamisesta, kehittämisestä ja olet 13-21-vuotias nuorisovaltuusto on tarkoitettu juuri sinulle. Täytä ehdokasasettelulomake ja ilmoittaudu mukaan vaaleihin!