Korkalovaaraan avataan väliaikainen nuorisotila

Julkaistu 28.9.2020 11:00

Rovaniemen nuorisopalvelut avaa väliaikaisen nuorisotilan Vaaranlammen koulun alueella olevaan noin 70-neliöiseen kolmioon. Tilassa järjestetään erityisesti pienryhmätoimintaa, ja se on myös alueen muiden yhteisötoimijoiden käytössä.

huone, jossa on kaksi sohvaa ja tv hyllyn päällä, lattialla paksut karvalankamatot. huoneen perällä on ikkuna ja ulko-ovi

Nuorisopalvelut etsii parhaillaan alueen nuorten kanssa kumppaneita toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Nuorisotilan toiminnan lisäksi alueen nuoriso-ohjaajat Jenny ja Niina jatkavat edelleen koulunuorisotyötä Korkalovaaran peruskoululla. 

Lisätiedot: rauno.savela@rovaniemi.fi

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 17.6.2021

  Kesän liikuntatarjonta 2021

  Liikuntapalveluiden järjestämää monipuolista maksutonta ulkoliikuntaa on tarjolla kesä-heinäkuussa ympäri kaupunkia. Liikuntahetkiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan pääsee kaikki halukkaat iloisella mielellä. Ohjelmasta löytyy kävelyjumppaa, kuntokierrosta, kehonhuoltoa, kahvakuula ja toiminnallista treeniä. Tervetuloa mukaan kesän liikuntahetkiin 1.6. -31.7. säällä kuin säällä. Maksullista liikuntaa ovat vesijumpat ja omatoimiset kuntosalivuorot, joita löytyy niin Totto-Hallin kuin Keltakankaan kuntosalilta. Katso liitteestä kesän liikuntaohjelma ja maksut.

 • 26.5.2021

  Opiskeluterveydenhuolto kiinni heinäkuussa

  Opiskeluterveydenhuolto palvelee normaalisti 2.7 asti. Toimipiste on suljettu 5-25.7.2021 välisen ajan. Muistathan huolehtia ajantasalle ehkäisyyn liittyvät tai muut kiireelliset asiat ma 28.6 mennessä.

 • 11.5.2021

  Nuorisopalvelut järjestää toimintaa kesälomalla

  Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut järjestää jälleen toimintaa eri-ikäisille nuorille ja lapsille koulujen kesäloman aikana. Toiminnasta tiedotetaan pitkin kesää nuorisopalveluiden sometileillä.