Koronanäytteenotto viikonloppuisin päättyy Pulkamontiellä

Julkaistu 28.9.2020 11:05

mufid-majnun-oI20ehIGNd4-unsplash (1).jpg
Viikonloppuiset koronanäytteenotot ovat päättyneet Rovaniemen Pulkamontien terveysasemalla toistaiseksi. Näytteenotto jatkuu arkisin normaalisti ma-to klo 8–16 ja pe klo 8–15. 

Viikonloppuisin kuntalaisten käytössä on jatkossa Mehiläisen drive in -testauspiste osoitteessa Sairaalakatu 1. Testauspiste on auki la–su klo 8.30–11.30. Aikaa ei tarvitse varata, ja testaus on kuntalaiselle maksutonta. Paikalle voi saapua autolla mutta myös vaikkapa kävellen tai pyörällä. Mehiläisen testauspiste palvelee myös arkisin. 

Lasten ja perheiden näytteenotto palvelee jatkossakin arkisin Pienteollisuustalolla (Piekkari) osoitteessa Pohjolankatu 2B. Sisäänkäynti tapahtuu rautatieaseman puolelta. Testauspaikka löytyy sisääntulon jälkeen vasemmalta. Piekkarin testauspiste on avoinna ma-to 8–15.15 ja pe 8–13.45. Viikonloppuisin myös lapsia voi viedä koronatestiin Sairaalakadulle. 

Testiaikoja Pulkamontielle ja Piekkarille voi varata kaupungin sähköisen ajanvarauksen kautta.

Jos ajanvaraus kaupungin sähköisen ajanvarauksen kautta tai terveysasemien puhelinpalvelun kautta ei onnistu, testissä voi käydä maksutta myös Terveystalolla. Aika varataan Terveystalon verkkosivuilta.

Lisätietoa testauksesta, testipaikoista ja kaupungin koronaohjeista osoitteessa rovaniemi.fi/koronavirus.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia