Koronapikatestit käyttöön Mehiläisessä ja Terveystalolla Rovaniemellä

Julkaistu 12.1.2021 12:39

Rovaniemellä Terveystalo ja Mehiläinen ovat ottaneet koronavirustestauksessa käyttöön pika-antigeenitestit. Pikatestistä tulos saadaan kuuden tunnin kuluessa näytteen ottamisesta.

mehilainen_koronavirustesti_testisasema.jpg
Mehiläisen Drive In -testauspiste palvelee osoitteessa Sairaalakatu 1

Mikäli sinulla on hengitystieinfektion tai muita koronavirustartunnan oireita, voit mennä koronanäytteenottoon ilman ajanvarausta Mehiläiselle tai Terveystalolle. Testaus on maksutonta eikä siihen tarvitse lähetettä. Testiin on syytä hakeutua lievissäkin oireissa.

Mehiläisen drive in -testauspiste palvelee osoitteessa Sairaalakatu 1. Aikaa ei tarvitse varata. Paikalle voi saapua autolla, kävellen tai pyörällä.

Terveystalon testauspiste sijaitsee kauppakeskus Revontulen  1 krs:ssa, sisäänkäynti kauppakeskuksen eteläpäädystä omasta ulko-ovesta (Repolaisen leikkipaikka). Toivottavaa on, että näytteeseen tulijat eivät liiku kauppakeskuksen tiloissa vaan tulevat näytteenottoon suoraan piha-alueelta. Rovaniemellä sairastuneet voivat tulla testaukseen ilman ajanvarausta ma-pe klo 8-12.

Koronatestejä tehdään myös Pulkamontien terveysasemalla, jonne voi hakeutua sähköisen ajanvarauksen kautta. Pulkamontiellä ei ole käytössä pikatestejä.

Mehiläisen Drive In -testauspiste palvelee tällä viikolla myös iltaisin

Mehiläisen Drive In -testauspiste palvelee asiakkaita viikolla 2 poikkeuksellisin aukioloajoin. Mehiläisessä on varauduttu Tunturirallin kasvattamaan testaustarpeeseen. Samalla myös muita asiakkaita voidaan palvella poikkeuksellisesti laajennetuin aukioloajoin tiistaista torstaihin klo 7.30-21.

Testauspisteiden normaalit aukioloajat löydät kaupungin verkkosivuilta, kohdasta koronavirustestaus: www.rovaniemi.fi/Poikkeustilanne/Koronavirus/Koronavirustestaus

Jaa sivu