Kunnan Pojat soittavat etäkonsertissa yleisön toivelauluja

Julkaistu 25.3.2021 10:45

Sä kaunehin oot, Vesivehmaan jenkka, Moskovan valot vai Autiosaari. Mikä on lempisävelmäsi? Minkä laulun sinä haluaisit kuulla?

Kunnan_pojat_0083.jpg
Kuva: Tatu Kantomaa

Kunnan Pojat striimaa toivelauluja lauantaina 27.3.2021 kello 18.00 alkaen Monde ON AIR -kanavalla. Lähetä toiveesi meille to 25.3. klo 16 mennessä Kunnan Poikien Facebook-sivulla tai sähköpostilla osoitteeseen hannu.raudaskoski(at)rovaniemi.fi. Orkesteri valitsee ehdotuksista toivotuimmat ja esittää ne illan konsertissa.


Kunnan Pojat on rytmimusiikin ammattilaisista koottu ryhmä, jota täydentää pitkäaikaistyöttömät muusikot. Orkesterin tavoite on tuoda musiikin iloa ja osallisuutta niille, jotka syystä tai toisesta eivät pääse osaksi normaalia kulttuuritoimintaa. Illan konsertissa esiintyvät musiikkitoiminnan koordinaattori Hannu Raudaskoski (basso), Jari Karjalainen (laulu & kitara), Jaakko Niemi (kitara) ja Tatu Kantomaa (haitari). 


Rovaniemen kaupungin Monde ON AIR -kanava tarjoilee kulttuurielämyksiä striimattuna suoraan kotisohville. Lähetyksiä voi seurata YouTubessa ja Facebookissa. Ohjelmistoa koordinoivat yhteistyössä Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut ja kulttuuritoimisto. Lähetysten tukikohtana on Monitoritalo Monde.

 

Linkki tapahtumaan: KunnanPojatToivelaulukonsertti


Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 22.4.2021

  Kansallista veteraanipäivää 27.4. vietetään juhlallisesti etänä

  Rovaniemen juhlaa voi seurata verkkolähetyksenä Rovaniemen kaupungin Facebookin ja Youtuben kautta 27.4. klo 13. Perinteisiä seppeltenlaskuja ei järjestetä tänä vuonna yleisötilaisuuksina. Rovaniemen kirkon juhlapäivän jumalanpalvelusta voi seurata virtuaalikirkon kautta.

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).

 • 15.4.2021

  Monden salin vakiovuorojen hakuaika on käynnissä

  Monitoritalo Monden salin vakiovuorohaku kaudelle syksy 2021 – kevät 2022 on käynnissä 15.4.–15.5.2021 välisenä aikana. Monden vakiovuorot on suunnattu nuorten kulttuuritoimijoille, ja niitä haetaan sähköisellä lomakkeella.