Kuntosalin starttikurssit ja nuorten kuntosalivuoro Keltakankaan liikuntahallilla

Julkaistu 15.9.2021 13:15

Liikuntapalvelut järjestää aloittelijoille sekä kuntosalitoiminnasta lisää tietoa kaipaaville Kuntosalin starttikurssin.

BeActive -kyltti reisiprässissä.
BeActive -kyltti reisiprässissä

Kuntosalin starttikurssi

Kurssille voivat osallistua kaikki yli 15 -vuotiaat kuntosalitoiminnasta kiinnostuneet. Ensimmäisen kurssin ajankohta on 21.9. - 12.10.2021 ja toisen 26.10. - 16.11.2021. Kursseille on ennakkoilmoittautuminen, jonne otetaan 12 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarkoituksena on antaa tietoa, miten on turvallista ja tarkoituksenmukaista harjoitella kuntasalilla. Kurssin osallistujat pääsevät neljänä tiistaina harjoittelemaan eri kuntosalilaitteiden ja vapaiden painojen käyttöä. Jokaisella kerralla on eri teema, jotta harjoittelun sisäistäminen on helpomaa myös vasta-alkajille.

Syksyllä on kaksi eri kurssiajankohtaa. Molemmille kurssiajankohdille ilmoittautuminen tapahtuu netissä 1.9. lähtien: https://resurssivaraus.rovaniemi.fi/kurssit/haku (hakukenttään kirjoita: Kuntosalin starttikurssi). Huomioi ilmoittautuessasi, että miehille ja naisille on omat kellonajat. Kurssit konoontuvat kerran viikossa tiistaisin klo 18-19 naiset ja klo 19-20 miehet.
Lisätietoja: mirva.patronen@rovaniemi.fi tai soita p. 040-767 5830

Laajennettua HUPPARI -toimintaa

Korkalovaaran peruskoulun torstai-illan klo 18-19 lisäksi maksutonta liikuntatoimintaa 4. - 6. -luokkalaisille järjestetään myös Napapiirin peruskoululla tiistaisin klo 18-19. Kouluilla järjestettävässä toiminnassa on mahdollisuus kokeilla eri liikuntamuotoja ilman ennakkoilmoittautumista.

Koulujen liikuntasalissa järjestettävän toiminnan rinnalle on tänä syksynä tullut nuorille (12-vuotiaasta ylöspäin) maksuton ohjattu kuntosalivuoro Keltakankaan liikuntahallin kuntosalille. Nuoret pääsevät tutustumaan kuntosaliharjoitteluun turvallisesti ohjaajan johdolla tiistaisin klo 17-18.

Liikuntapalvelut toivottaa kaikki tervetulleeksi kiusaamisvapaaseen liikunnalliseen toimintaan!
Liitteenä HUPPARI ohjelma.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia