Lapin musiikki- ja tanssiopiston valikoimiin pop&jazz-laulu – haku alkaa 20.3.

Julkaistu 14.3.2023 12:50

Vuorenmaan oppiin voi hakeutua valintakokeiden kautta, jotka järjestetään 10.–11.4.2023.

IMG_8331.jpg
Aino Vuorenmaa on toiminut vuosia keikkamuusikkona ja tekee toisinaan studiomuusikon töitä. Kuva: Viola Tarvainen
Rovaniemen kaupungin ylläpitämässä Lapin musiikki- ja tanssiopistossa aloittaa syksyllä 2023 pop & jazz-lauluun erikoistunut laulunopettaja. Tehtävään on palkattu rytmimusiikin laulunopettaja, muusikko ja lauluntekijä Aino Vuorenmaa. Hän aloittaa työnsä elokuussa.

Aino Vuorenmaata voi tavata ja kuulla opiston rytmimusiikin soitinesittelykonsertissa Studiossa, osoitteessa Jorma Eton tie 8 B, 1. krs, torstaina 23.3.2023 klo 18.00.

Vuorenmaa on valmistunut musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta 2022 ja muusikoksi Jyväskylän ammattiopistosta (nyk. Gradia) 2017. Hän on toiminut yksityisenä laulunopettajana Jyväskylässä ja hankkinut kokemusta eri musiikkioppilaitoksissa niin bändiryhmien, kuorojen kuin laulun yksilöopetuksenkin parissa.

Ammattiopintojen ja opetustöiden lisäksi Vuorenmaa on toiminut vuosia keikkamuusikkona ja tekee toisinaan studiomuusikon töitä. Myös laulunkirjoittaminen ja yhteistyö muiden musiikintekijöiden kanssa on hänelle tärkeä osa-alue. Hän on julkaissut musiikkia muun muassa Martta Maa -yhtyeensä kanssa.

"Minulle ilmaisu, luovuus ja innostus ovat musiikista nauttimisen ja laulamisen keskiössä. Aivan jokaisella on arvokas ääni ja oikeus itsensä ilmaisemiseen sen kautta", Vuorenmaa sanoo.

Vuorenmaan oppiin voi hakeutua valintakokeiden kautta, jotka järjestetään 10.–11.4.2023. Ilmoittautumislinkki on avoinna 20.3.–3.4. osoitteessa lappi.eepos.fi.

Lapin musiikki- ja tanssiopistossa on jo entuudestaan pop&jazz-pianon lehtori , lyömäsoitinten/rumpujen opettaja  ja rytmimusiikin lehtori, joka opettaa sähkökitaraa ja -bassoa. 

Lapin musiikki- ja tanssiopisto tarjoaa ensisijaisesti lapsille ja nuorille musiikin ja tanssin perusopetusta, joka antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua oman taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Jaa sivu