Lapsiperheiden ja nuorten koronatestauspiste Piekkarilla lopettaa 27.11.

Julkaistu 26.11.2020 11:59

Lapsiperheiden ja nuorten koronatestauspiste Pienteollisuustalolla lopettaa toimintansa perjantaina 27.11. Tämän jälkeen Rovaniemen lapsiperheet ja nuoret testataan Pulkamontien terveysaseman tai yksityisten palveluntuottajien testauspisteissä.

Pulkamontien terveysasema B-sisäänkäynti
Lapsiperheet ja nuoret testataan 27.11. lähtien Pulkamontien terveysaseman tai yksityisten palveluntuottajien testauspisteissä.

Ajanvaraus Pulkamontien koronatestauspisteeseen tapahtuu sähköisen ajanvarauksen kautta: https://rovaniemi.terveytesi.fi/#/main

Terveystalon testauspiste kauppakeskus Revontulessa ilman ajanvarausta ma-pe klo 8–11.30. Muuna aikana testaus toimii ajanvarauksella. Ajan voi varata puhelimitse numerosta 030 6000 tai verkossa osoitteessa www.terveystalo.com.

Mehiläisen drive in -testauspiste palvelee osoitteessa Sairaalakatu 1. Testauspiste on auki ma–pe klo 7.30–14.30 ja la–su klo 8.30–11.30. Aikaa ei tarvitse varata.

Testauksen päättyminen Piekkarilla johtuu siitä, että ennaltaehkäisevien lapsiperheiden ja nuorten palvelujen kysyntä on lisääntynyt koronatilanteen johdosta. Näin ollen Rovaniemen kaupunki siirtää Piekkarin näytteenotossa olevat terveydenhoitajat takaisin perustyöhön eli raskaana olevien, lasten, koululaisten ja opiskelijoiden lakisääteisiin tehtäviin.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia