Lasten koronarokotukset alkoivat

Julkaistu 3.1.2022 10:38

Lasten koronarokotukseen tulee aina varata aika.

terveyskeskus-10.jpg

(12.1. poistettu takaisinsoittoa koskeva asia, koska päivämäärät vanhentuivat.)

 Rovaniemi on aloittanut 5–11-vuotiaiden koronarokotukset. Lasten koronarokotukseen tulee aina varata aika. Lisäksi lapsen rokotukseen tulee olla suostumus kaikilta lapsen huoltajilta. Lisätietoa lasten rokotuksista aiemmassa tiedotteessa: 5–11-vuotiaille tarjotaan koronarokotuksia Rovaniemellä 3.1. alkaen


Myös kolmanteen koronarokotukseen pääsee vain ajanvarauksella. 

Yli 12-vuotiaat saavat ensimmäisiä ja toisia rokotteita  kaupungintalon rokotuspisteeltä (Hallituskatu 7) ilman ajanvarausta ma-to kello 10–15 ja pe kello 10–14. Loppiaisena 6.1. rokotuspiste on kiinni. Halutessaan rokotukseen voi tulla myös ajanvarauksella. Ajan voi varata verkossa osoitteessa rovaniemi.terveytesi.fi. Jos ajanvaraus verkossa ei onnistu, ajan voi varata puhelimitse numerosta 016-322 4913 arkisin klo 8–14. 

Toista rokotetta hakevan on huomioitava, että 1. ja 2. rokotteen väliksi tulee vähintään kuusi viikkoa. 60 vuotta täyttäneet ja riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat voivat hakea kolmannen koronarokotteen, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. 18 vuotta täyttäneet voivat hakea kolmannen rokotteen, kun toisesta rokotteesta on kulunut vähintään neljä kuukautta.

 

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita