Etusivun uutislista

Lasten pääsiäisjuhla tuo iloiset koristelijat keskiviikkona 5.4. Lordin aukiolle: Pääsiäispuu värittää jälleen kevään juhlan

Julkaistu 30.3.2023 11:21

Rovaniemi juhlistaa jälleen pääsiäisen aikaa yhdessä. Pääsiäispuu-tempauksen tuotoksena kirjavia pääsiäismunia on maalattu niin kouluissa, päiväkodeissa kuin avoimissa työpajoissakin. Koko komeuteensa Lordin aukion pääsiäispuu koristellaan, kun lapset saapuvat viettämään pääsiäisjuhlaansa keskiviikkona 5. huhtikuuta kello 9.30-10.30.

pääsiäispuu 2023.jpg
Lordin aukion perinteinen pääsiäispuu ilahduttaa jälleen keskellä kaupunkia.
“Kautta likaisten varpaitteni! Pajuhan on täynnä ihanan värikkäitä pääsiäismunia!”

Millaisen pääsiäismunan Rölli on maalannut ja kuinka se saadaan ripustettua suureen pajuun? Se selviää tulemalla paikan päälle Lordin aukiolle keskiviikkona 5.4.2023 klo 9.30.

- Jokainen voi tuoda mukanaan oman, koristellun pääsiäismunan ja ripustaa sen upeaan pääsiäispuuhun, joka kohoaa keskellä Lordin aukiota, iloitsee Rovaniemen kaupunki kulttuurituottaja Annu Nietula.

Kaikille avoimen ja maksuttoman pääsiäisjuhlan järjestämisessä ovat mukana myös Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut, Rovaniemen kaupunginkirjasto, Rovaniemen seurakunta, Rovaniemen Neuvokas, Sampokeskus sekä Sale Lapinmaa.
pääsiäinen Lordilla.jpg
Lordin aukion jouluinen seimi on puettu pääsiäiseen Ukrainan väreissä.