Maria keräsi sydäntä lämmittävät ystävänpäiväpaketit rovaniemeläisille ikäihmisille

Julkaistu 12.2.2021 8:26

Tänä ystävänpäivänä rovaniemeläinen nuori äiti Maria Heikkinen tuntee aitoa iloa: hän on voinut piristää sydäntään lähellä olevia ihmisiä. Marian ja paikallisten yrittäjien yhteinen ystävänpäiväyllätys on viety yhteensä 60:lle Uittotiimin kotihoitoa tarvitsevalle ikäihmiselle Rantaviirin alueella.

yplahja.jpg

- Luin lehdestä joulun alla rovaniemeläisten yritysten keräyksestä, johon kuka tahansa kaupunkilainen saattoi osallistua ostamalla joulukukan, kortin ja piparin ikäihmisen joulutervehdykseen. Herkistyin ja liikutuin ideasta niin, että aloin suunnitella omaa, ikäihmisiä ilahduttavaa tempausta, Maria kertoo.

Yllätyksen kohde oli heti selvä. Helsingistä pari vuotta sitten Rovaniemelle paluumuuttanut sairaanhoitaja on hoitouransa alkuvuosina työskennellyt juuri Uittotiimissä. Nämä kotihoidon kohtaamiset ovat olleet mieleenpainuvia.

- Sain koottua ihanat ystävänpäiväpaketit yritysten lahjoittamilla herkuilla ja kukilla. Oli hienoa huomata, että kotikaupunkimme yrittäjillä on sydän paikallaan, sillä kaikki lähtivät innolla mukaan, hän kiittelee,

Paikallinen Kaamos kahvipaahtimo lahjoitti tuorepaahdettua kahvia ystävänpäivärunoineen, kukkakauppa Elrika kauniit tulilatvat ja Kemijoki Oy suklaapatukat. Ester Visualin lahjoituksena saatiin pakettiin lempeät, taiteilijan maalaamat eläinaiheiset kortit, joihin kaikki lahjoittajat kirjoittivat käsin ystävänpäivätervehdyksenä jokaiselle 60:lle lahjansaajalle.

Maria.jpg
Maria Heikkinen

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia