Mehiläisen koronatestaus muuttaa Lampelankadulle – toimii 28.2. alkaen ajanvarauksella

Julkaistu 25.2.2022 13:12

Tarkistathan ennen ajan varaamista, että testauskriteerit täyttyvät kohdallasi.

Koronanäytteen ottaminen naishenkilöltä

Rovaniemen Sairaalankadulla toimiva Mehiläisen drive in -koronatestauspiste lopettaa toimintansa. Sairaalankadulla voi mennä koronatestiin viimeisen kerran sunnuntaina 27.2.2022. Mehiläinen palvelee maanantaista 28.2. alkaen tutussa lääkärikeskuksessa osoitteessa Lampelankatu 6. 

Mehiläisen koronatestaus tapahtuu jatkossa ajanvarauksella. Aikoja on saatavilla ma–pe klo 7.30– 14.30 ja la–su sekä arkipyhinä klo 10–14.

Testaus tapahtuu Lääkärikeskuksen pihalla olevassa hengitystieinfektiokontissa. Saavu paikalle hyvissä ajoin, sinut pyydetään nimellä sisään. Aikoja on saatavilla reilusti ja ajanvaraus onnistuu myös lyhyellä varoitusajalla.

Ennen ajanvarausta tarkistathan Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta, että testauskriteerit täyttyvät kohdallasi. Jos testauskriteerit eivät täyty, sinun tulee maksaa testi itse. 

Ajanvarausohje Mehiläisen testauspisteeseen 28.2. alkaen:

  • Mene osoitteeseen ajanvaraus.mehilainen.fi
  • Vastaa kysymykseen “Varaatko aikaa hengitystieinfektiopotilaalle” "kyllä" ja klikkaa “hengitystieinfektioklinikalle”
  • Valitse palveluksi ajanvarauksessa laboratorio 
  • Valitse toimipisteeksi Rovaniemi

Myös Lappican koronatestauspisteen aukioloihin on tullut muutoksia. Kaikkien Rovaniemen koronatestauspisteiden sijainnit ja aukioloajat sekä muuta koronavirukseen liittyvää tietoa löydät osoitteesta rovaniemi.fi/koronavirus.  


Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita