Monde On Air tuo paikallisten artistien esitykset kotiisi

Julkaistu 31.3.2020 12:30

Monde On Air on Rovaniemen kaupungin nuoriso- ja kulttuuripalveluiden yhdessä tuottama palvelu, joka tarjoaa paikallisten artisiten ja kulttuuriosaajien esityksiä kaikenikäisille kuntalaisille livestriimattuna Facebookin ja Youtuben välityksellä. Livelähetyksillä pyritään tukemaan haastavassa tilanteessa olevia paikallisia toimijoita tarjoamalla töitä ja esiintymismahdollisuuksia.

Monde On Air livestriimin logo

Livelähetyksiä tehdään viikoittain 1.4. alkaen toukokuun loppuun saakka ja niiden toivotaan tavoittavan koko Rovaniemen alueen. Digitaalisuus mahdollistaa rovaniemeläisen kulttuuritarjonnan leviämisen myös yli kuntien ja maiden rajojen. Streamauksia tehdään myös paikallisiin palvelutaloihin, päiväkoteihin ja kouluille, sekä etäopetuksessa hyödynnettäväksi. Livestriimauksissa on mahdollista vuorovaikutus chatin kautta, ja katsojien toivotaankin osallistuvan lähettämälläkommentteja ja kysymyksiä.

Ohjelmistossa nähdään kevään aikana mm. runoutta, teatteria, stand-upia, kirjallisuutta, musiikkia ja musiikillisia luentoja. Striimaus mahdollistaa myös nuorisopalveluiden Rock Academy-hankkeen toiminnan jatkuvuuden, kun useat rovaniemeläiset nuorten yhtyeet pääsevät nousemaan lavalle.

Lähetykset näkyvät Monde On Air Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla.

Monde On Air aikataulu

Keskiviikko

Klo 10 Ohjelmaa lapsille
Klo 13 Ohjelmaa ikäihmisille
Klo 19 Ohjelmaa kaikenikäisille / nuorille / aikuisille

Lauantai

Vuoroviikoin klo 19
Nuorisopalveluiden bändi-ilta
Kulttuuripalveluiden kulttuuri-ilta

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia