Monde uudistuu nuorisokeskuksesta kulttuurin ja harrastamisen taloksi – avajaiset ystävänpäivänä 14.2.2020

Julkaistu 11.2.2020 10:19

Monde tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille omaehtoisille ryhmille ja paikallisille kulttuuritoimijoille harrastamiseen, esiintymiseen ja digitaaliseen pelitoimintaan. Juuri remontoitu sali, studio ja bändikämppä tarjoavat upeat puitteet erilaisten kulttuuritapahtumien järjestämiseen.

Kaksi tyttöä maalaa vesiväreillä nuorisotapahtumassa.

Uudistuneen Monden avajaiset täyttävät talon ystävänpäivänä 14.2. kulttuurista, tulitaiteesta, peleistä, askartelusta, musiikista ja muusta ohjelmasta. Osana avajaisten ohjelmaa nähdään myös kuuluisan amerikkalaisen heavy metal-yhtyeen W.A.S.P:n kitaristin Douglas Blairin kitaraklinikka. Samalla avataan Monden uusi kulttuurikahvila, joka tarjoaa koko tapahtuman ajan osallistujille pullaa ja kahvia.

Avajaisia vietetään avoimet ovet -periaatteella, ja haluamme kutsua kaikki kaupunkilaiset tutustumaan uudistuneiden tilojen tarjoamiin kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksiin.

Etsitkö paikkaa kulttuuritapahtuman järjestämiselle? Tässä se on!

 Monde tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille omaehtoisille ryhmille ja paikallisille kulttuuritoimijoille harrastamiseen, esiintymiseen ja digitaaliseen pelitoimintaan. Juuri remontoitu sali, studio ja bändikämppä tarjoavat upeat puitteet erilaisten kulttuuritapahtumien järjestämiseen. Teemme mielellämme yhteistyötä sekä vuokraamme Monden tiloja toimijoille, järjestöille, yhdistyksille ja muille ryhmille erilaisiin tapahtumiin. Keväällä käynnistyy myös Monden salin vakiovuorojen haku. Tule, tutustu ja näe uudistuneen Monden mahdollisuudet.

Mondesta halutaan kehittää kulttuurin ja yhteisöllisen tekemisen paikka kaupunkilaisia varten. Haluamme vasta perustetun kulttuurikahvilan olevan talon lämminhenkinen sydän, jossa eri-ikäiset ja -taustaiset talon toimintaan osallistuvat kohtaavat. Kahvilassa voivat viettää aikaansa yhtä hyvin lastaan harrastuksesta odottava vanhempi kuin bussia odottava ja läksyjä tekevä koululainen. Kahvilatoiminnan ohella tilassa järjestetään erilaisia avoimia teemailtoja, työpajoja ja kursseja.

nuorisokeskus Monde.jpg

Avajaiset ystävänpäivänä 14.2. klo 14 alkaen

Avajaispäivän ohjelma alkaa kello 14 Petteri Pohjan puheenvuorolla, jonka jälkeen on luvassa erilaista ohjelmaa kaikelle kansalle iltaan saakka.

Avajaisten ohjelma

14.00 ovet auki, pullaa & kahvia
14.30 avauspuheenvuoro: Petteri Pohja
15.00 alkaen tutustu Mondeen:

• Pelitalo Montendo
• Rock Academy, treenikämppä & studio
• Uudistunut sali
• Pop up piste: Askartele ystävälle ♥

17.30 Kuuranvalkeat - tulishow
18.00 Rock Academy kitaraklinikka: W.A.S.P kitaristi Douglas Blair
19.00 Supreme Virtue - keikka
20.00 Transcendent - avoimet jamit
22.00 ovet kiinni

Osoite: Monde, Pohjolankatu 6, 96100 Rovaniemi. Tilaan on esteetön kulku.
Monden avajaisten Facebook-tapahtumasta 

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia