Monden salin vakiovuorojen hakuaika on käynnissä

Julkaistu 15.4.2021 13:00

Monitoritalo Monden salin vakiovuorohaku kaudelle syksy 2021 – kevät 2022 on käynnissä 15.4.–15.5.2021 välisenä aikana. Monden vakiovuorot on suunnattu nuorten kulttuuritoimijoille, ja niitä haetaan sähköisellä lomakkeella.

takaseinustalta käsin kuvattu sali, jonka toisessa päässä on esiintymislava

Vuonna 2020 remontoidussa salissa on kiinteä esiintymislava (koko 9 x 5 m), ja se soveltuu kulttuuriryhmien (musiikki, teatteri, tanssi yms.) harjoitus- ja esiintymistilaksi sekä erilaisten tapahtumien, koulutusten ja seminaarien järjestämiseen. Salin varauksissa etusijalla ovat nuorisoryhmät sekä nuorille suunnattu toiminta.


Mikäli sähköisen hakulomakkeen täyttäminen ei ole mahdollista, lomakkeen voi tulostaa verkkolomakkeen alaosassa olevasta linkistä ja palauttaa sen valmiiksi täytettynä kauppakeskus Rinteenkulmassa sijaitsevaan palvelupiste Olkkariin. Myöhässä palautettuja hakemuksia ei huomioida valinnoissa. 


Vaihtelevan koronatilanteen vuoksi syksyn vakiovuorojen aloituspäivä katsotaan tilannekohtaisesti ja ilmoitetaan myöhemmin. 

 

Lisätiedot:

Henrietta Tapio, nuorisotoiminnan koordinaattori

henrietta.tapio@rovaniemi.fi

040 716 7693

esiintymislava, jossa värivalot

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 10.5.2021

  Tänä vuonna Rovaniemelä kehitetään lähivirkistysalueita Ounasvaaralla ja Alakorkalossa

  Lappiin on myönnetty noin 535 000 euroa valtion tukea lähivirkistysalueiden kehittämiseen. Lapin kunnista suurimman potin on saanut Rovaniemi, lähes 100 000 euroa. Ensimmäisenä Rovaniemen kaupunki panostaa kahteen kehittämiskohteeseen: Ounasvaaran ulkoilu-, virkistys- ja liikunta-alueeseen sekä Alakorkalon esteettömään uimarantaan. Työt toteutetaan vuoden 2021 aikana.

 • 6.5.2021

  Nuorisotyön ammattilaiset jalkautuvat päättäjäisviikonloppuna

  Nuorisotyön ammattilaiset jalkautuvat nuorten keskuuteen koulujen päättäjäisviikonloppuna moniammatillisella joukolla. Myös vapaaehtoisia aikuisia koulutetaan mukaan.

 • 1.5.2021

  Ehdota vuoden nuorisotekoa 2021

  Rovaniemen kaupungin vapaa-ajanlautakunta palkitsee vuosittain teon, joka on edistänyt nuorisotyötä Rovaniemellä. Ehdotuksia voivat tehdä kaikki nuorten asioista kiinnostuneet kuntalaiset.