Osviitta-asiointipiste palvelee nyt Koskikadulla kävelykadun varrella

Julkaistu 24.10.2022 7:40

Osviitta-asiointipiste on muuttanut Rinteenkulman kauppakeskuksesta Koskikadun ja Rovakadun kulmaukseen. Uudet, valoisat ja rauhalliset tilat ovat helposti kaupunkilaisten saavutettavissa, sillä ne sijaitsevat katutasossa kävelykadun varrella. Tilojen suunnittelu on lähtenyt helposti saavutettavan asiakaspalvelun lisäksi Rovaniemen uudesta brändi-ilmeestä, joka tulee näkymään niin tilaratkaisuissa kuin tilaa varten suunnittelluissa kalusteissakin.

IMG_4472.jpg
Rovakadun ja Koskikadun risteyksessä sijaitseva kaupungin asiointipiste ei ehkä voisi keskeisempää sijaintia löytää kuin uusi Osviitta.
Osviitan palvelut sekä aukioloajat pysyvät samoina uusissa tilossa. Tutut palvelut säilyvät kuten mahdollisuus maksaa muun muassa kaupungin laskuja. Sähköiseen asiointiin voi käyttää Osviitan asiakaspäätettä sekä ostaa paikallisliikenteen Waltti-matkakortteja, Matkahuollon lippuja sekä erilaisia tapahtumapääsylippuja.

- Meiltä löytyy edelleen muun muassa päivän Lapin Kansa, kaupungin virallinen ilmoitustaulu sekä Virtu-asiointipiste. Neljä palveluneuvojaamme ohjaavat ja neuvovat kaupungin palveluiden käytössä, kertoo Rovaniemen kaupungin asiakaspalveluvastaava Henna Penttilä.

Palvelupisteestä voi varata myös kaupungin tiloja sekä hakea niihin avaimet ja suorittaa varaamiseen liittyvät maksut. Samoin pysäköintiluvat kaupungin hallinnoimille pysäköintialueille hoituvat Osviitassa.

- Tilaelementtien viivästymisen vuoksi Osviitan ensimmäisellä aukioloviikolla voi asennustöistä olla vielä pientä häiriötä. 

Rovaniemen brändituoteputiikki tulee Osviittaan

Tilojen suunnittelun punaisena lankana on ollut Rovaniemen uusi brändi-ilme. Brändin mukaiset muodot ja värit toistuvat niin tilaratkaisuissa kuin kalusteissakin.

Jatkossa myös kaupungin brändituotteita voi ostaa Osviitasta. Brändikauppaan tulee kaupungin verkkokaupassa suosikeiksi nousseita Rovaniemi-tuotteita sekä yhdessä paikallisten yritysten kanssa suunniteltuja muotoilu- ja lahjatuotteita.

- Tuotteita uusitaan vuodenaikojen ja sesonkien mukaan. Kuuntelemme herkällä korvalla myös kaupunkilaisten toiveita ja ideoita. Brändituotteiden valikoimaan on tulossa uutta jo lähiaikoina, paljastaa Rovaniemen kaupungin markkinointisuunnittelija Petteri Nissinen.

Osviitan aukioloajat

Ma-to: klo 9.00-16.30
Pe: 9.00-15.30

IMG_4476.jpg
Osviitan sisäänkäynnin edessä komeilee yksi kävelykadun joulukuusista.