Ajankohtaista

Pääkirjaston muutto viivästynyt – Revontuli-kirjasto avataan 16.5.

Julkaistu 9.5.2022 14:00

Rovaniemen pääkirjasto sulkeutui vappuna, ja se toimii Revontuli-keskuksen väistötiloissa peruskorjauksen ajan 31.8.2022 asti.

Pääkirjaston salinäkymä
Rovaniemen pääkirjaston muutto väistötiloihin Revontuli-kauppakeskukseen on viivästynyt kunta-alan lakon vuoksi. Aiemmin Revontuli-kirjaston kerrottiin avautuvan tiistaina 10.5., mutta kirjaston avautumista on jouduttu siirtämään maanantaihin 16.5.2022. Kaupunki pahoittelee tilannetta.

Rovaniemen pääkirjasto sulkeutui vappuna, ja se toimii Revontuli-keskuksen väistötiloissa peruskorjauksen ajan 31.8.2022 asti. 

Revontuli-kirjasto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–19, lauantaisin klo 10–17 ja sunnuntaisin klo 11–16. Revontuli-kirjastossa voi lainata, palauttaa ja noutaa varauksia. Kirjastossa on myös asiakastietokone ja kopiointi-, tulostus- ja skannausmahdollisuus.

Revontuli-kirjastossa ei ole palautuslaatikkoa, johon voi palauttaa lainoja kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella. Jos varauksen haluaa noutaa väistötilasta, noutopaikaksi tulee valita Revontuli-kirjasto.

Revontuli-kirjastossa on vain osa pääkirjaston aineistosta. Pääkirjastoon jäävä aineisto ei ole käytettävissä peruskorjauksen ajan.Jaa sivu