Ajankohtaista

Pika-asiointi Rovaniemen kirjastoissa jatkuu 11.4. asti

Julkaistu 26.3.2021 8:00

Koronaepidemiatilanteen leviämisen ehkäisemiseksi Rovaniemen kaupunginkirjaston toimipisteissä voi asioida vain pikaisesti, korkeintaan 15 minuuttia kerrallaan 11.4. saakka.

On tärkeää, että kirjaston asiakkaat huolehtivat turvaväleistä, käsihygieniasta ja käyttävät suojamaskeja.

Kirjastojen omatoimikäyttö ei ole mahdollista 11.4. asti. Myöskään opiskelu, työnteko tai muu oleskelu kirjaston tiloissa ei ole toistaiseksi mahdollista vaan asiakkaita ohjataan pika-asiointiin.

Lehtisalien ja asiakastietokoneiden käyttöä on rajoitettu niin että asioinnin tulee tapahtua 15 minuutin pika-asioinnin puitteissa. Koska kirjaston tiloissa oleskelu ei ole mahdollista, on pääkirjaston lehtilukusalit suljettu sunnuntaisin 11.4. asti.

Muutoin kirjastot palvelevat tuttujen asiakaspalveluaukiolojen puitteissa.

Kirjastoautot liikennöivät aikataulujen mukaisesti, mutta asioimaan autoon pääsee yksi asiakas kerrallaan.

Suosittelemme kaikille varausten tekemistä verkkokirjastossa (linkki verkkokirjastoon). Varausten tekemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liitetyn pin-koodin. Varatun aineiston voit noutaa haluamastasi kirjastosta asiakaspalveluaikana.

Mikäli varaaminen verkkokirjastossa ei ole mahdollista tai tarvitset apua lainattavan löytämiseen, voit olla yhteydessä kaupunginkirjaston toimipisteisiin puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Autamme mielellämme sinua löytämään lainattavaa!

Rovaniemen kaupunginkirjaston verkkokirjasto (linkki verkkokirjastoon).

Rovaniemen kaupunginkirjaston Facebook (linkki Facebookiin).

Rovaniemen kaupunginkirjaston Instagram (linkki Instagramiin).

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita

Aiheeseen liittyviä uutisia