Etusivun uutislista

Remontoitu uimahalli Vesihiisi avautuu tänään

Julkaistu 11.8.2020 6:30

Halliin on tehty välttämättömiä korjaustöitä, jotta uimahallin käyttö voisi jatkua 5–7 vuodella.

Uimahalli2020.jpg
Remontissa ollut uimahalli Vesihiisi avaa ovensa asiakkaille tänään tiistaina 11.8.2020 klo 6.30. Halli suljettiin koronaepidemian vuoksi maaliskuussa, ja kesälle 2020 suunnitellut korjaustyöt päästiin aloittamaan etuajassa jo huhtikuussa. Korjaustyöt on nyt saatu päätökseen.

Korjaustöissä saatiin aikaan paljon näkyvää. Pesuhuoneet ja saunatilat saivat uudet pinnat. Allaspuolella uusittiin alakattoja, ja samalla uusittiin myös valaistusta nykyaikaisemmaksi ja energiataloudellisemmaksi. Huolta aiheuttanut hyppytorni korjattiin. 

Piha-alueella tehtiin huolto- ja kunnostustöitä, muun muassa perusmuurin ja tukimuurien huoltomaalausta, teräsaidan kunnostamista, sisäänkäyntikatosten alapintojen korjaustöitä, piha-alueen leikkivälineiden päivittämistä sekä lisättiin invapysäköintipaikka pysäköintialueelle.

Iso uima-allas tyhjennettiin ja siihen tehtiin rakenteellinen kuntotutkimus altaan elinkaaritilanteen selvittämiseksi. Isossa altaassa oli alustastaan irronneita laattoja, jotka nyt korjattiin. Ison altaan kuntotutkimuksen tulokset analysoidaan syksyn 2020 aikana.

Tämän kesän ja edellisvuoden korjaustyöt ovat pohjautuneet uimahallin korjaussuunnitelmaan, joka laadittiin kuntotutkimuksen perusteella. Halliin on tehty välttämättömiä korjaustöitä, jotta uimahallin käyttö voisi jatkua 5–7 vuodella. Hintaa korjaustöillä on ollut yhteensä noin kaksi miljoonaa euroa.

Kun uimahalli nyt avautuu käyttäjille, koronatilanne voi herättää huolta asiakkaissa. Uimahallin henkilökunta toimii annettujen suositusten puitteissa ja muistuttaa asiakkaita hygienian merkityksestä sekä mahdollisuuksien mukaan riittävien etäisyyksien pitämisestä muihin asiakkaisiin. Ohjattuihin ryhmiin otetaan normaalia vähemmän asiakkaita.

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä uutisia