Retrodisco-ilta Viirin Seurantalolla 6.5.2023

Julkaistu 24.4.2023 10:45

Oletko niitä ihmisiä, jotka haikailevat menneiden vuosikymmenien diskoja? Nyt voit sukeltaa retrodiskon nostalgiseen maailmaan lauantaina 6.5. klo 18-22 Viirin seurantalolla, jossa vietetään retrodiskobileitä. Lavalle astuu bilebändien aateliksi kutsuttu Phil Harmonic Band, joka soittaa tanssittavat diskohelmet 1970-luvun hiteistä kasariklassikoihin.

IMG-20230415-WA0000.jpg
Tuuli Viri lämmittelee retroillan käyntiin.

Tapahtuman järjestää Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto yhteistyössä Viirin kyläyhdistyksen kanssa. Tapahtumaa tukee myös kylien kehittämissäätiö ja Rovaniemen LadyLine.

Retrodiskoon on järjestetty bussikuljetus keskustasta.

- Ole nopea, sillä linja-autoon mahtuu vain 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, Rovaniemen kaupungin kulttuurituottaja Saija Kestilä muistuttaa.

Tanssijat illan tunnelmaan virittää energisen ja mukaansatempaavan Tuuli Virin ohjaama Zumba®-tunti, joka irrottaa kannat lattiasta.

- Tapahtumaan kannattaa varautua hyvillä tanssikengillä, sillä luvassa on kaikkien aikojen retrodiscobileet! Bilettäjiä palvelee myös kahvio koko tapahtuman ajan, Kestilä kertoo.

Tapahtumaan kuljettavaan bussiin mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Toimi siis nopeasti!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://forms.gle/oWDQjT74meA6Jtmv5

Phil Harmonic Band

Vuonna 1998 perustettu Phil Harmonic on bilebändien aatelia. Raudanlujalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten esiintymiskokemuksella bändi tarjoaa huikean fiilismatkan aina 70-luvun discomusiikista nykypäivän dancehitteihin. Soittolistalla mm. Madonna, Earth Wind & Fire, The BeeGees, Michael Jakson, Modern Talking ja paljon muuta.

Lue lisää täältä: www.philharmonicband.com

Tuuli Viri

Ryhmäliikunnan ohjaaja ja osteopaatti Rovaniemeltä. Zumba® on rytmikäs, iloinen ja hauskan hikinen fitnesstanssitunti. Zumba®-tunnilla soivat mm. huumaavat lattarirytmit, pop ja maailmanmusiikki.

- Tervetuloa bilettämään, antautumaan tanssille ja unohtamaan arki! Opit kyllä tunnin helpot askeleet hetkessä tanssien.

Lue lisää Tuuli Viristä täältä: www.virittamo.com


Huomioithan, että tapahtumassa on välkkyviä valoja. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
Tapahtumapaikan osoite: Viirin kylätalo, Kuusamontie 4483, 97620 Viiri

philharmonic.jpg
Bändi johdattaa fiilismatkalle 70-luvun discomusiikista nykypäivän dancehitteihin.