Rokotusvuorossa edelleen 70 vuotta täyttäneet

Julkaistu 6.4.2021 14:33

Tumma pitkähiuksinen hoitaja jolla on maskisuoja kasvoilla ja siniset kertakäyttöhanskat käsien suojana on pistämässä rokotetta paljaaseen käsivarteen.

Rovaniemellä koronarokotusvuorossa ovat edelleen 70 vuotta täyttäneet. Tähän ikäluokkaan kuuluvat voivat varata aikoja rokotukseen. 

Rokotusajan voi varata terveyspalveluiden sähköisestä ajanvarauspalvelusta osoitteesta rovaniemi.terveytesi.fi tai puhelimitse numerosta 016 322 4913. Puhelinajanvaraus on avoinna arkisin klo 9–14. Rokottaminen tapahtuu kaupungintalolla (Hallituskatu 7, käynti pääovesta). 

Aikoja tulee varattavaksi pieniä määriä kerrallaan. Jos kaikki vapaat ajat on ehtitty varata, tilannetta kannattaa seurata säännöllisesti sähköisestä ajavarauspalvelusta. 

Asiakas ei voi valita, minkä rokotteen hän ottaa. Varaamalla rokotusajan asiakas sitoutuu ottamaan sen rokotteen, jota kulloinkin on tarjolla. Kun varaat ajan rokotukseen, sinun tulee olla valmis ottamaan myös AstraZenecan rokote.

70–74-vuotiaista rovaniemeläisistä on nyt rokotettu reilut 40 prosenttia, 75–79-vuotiaista reilut 75 prosenttia ja yli 80-vuotiasta 80 prosenttia. Päivittyvä tieto rokotettujen määristä löytyy THL:n verkkosivuilta (linkki tämän jutun perässä). 

Lisätietoa koronarokotuksesta kaupungin verkkosivuilta osoitteesta rovaniemi.fi/koronarokote.


 

Jaa sivu

Aiheeseen liittyviä palveluita